Originally Posted by
EREGLTUPRS
Bu devirde hele ki yılbaşı, sömestr tatili ve bayramlarda yurtiçi-yurtdışı tatili yapabilenlere helal olsun...İyi para kazanıyorlar demekki...Zaten çok pahalı olan fiyatlar bu dönemlerde çok daha pahalı oluyorlar...Bir de kalabalığı ve eziyeti cabası...
Ben hiçbir zaman tercih etmiyorum bu dönemleri özellikle...Bu özel dönemlerde İstanbulda zaman geçirmek daha iyi bence ama hakkını vererek...Şehri gezerek heryerini...
Cocuklar kucuk ve yanimda iken ben de mecburen tum tatilleri onlarin okul programlarina gore ayarlamak zorunda kaliyordum ve sunu goruyordum ki "cakal esnaf" lokantaci olsun otelci olsun veya tatil yorelerindeki digerleri olsun gunu gunune okullarin tatil programina, osym sinav takivimine v.s gore fiyat ayarlamasi yapiyorlardi.
Hem yer bulmakta sikinti cekiyordum, hem odedigim paranin karsiliginda baska donemlere gore cok daha dusuk hizmet alabiliyordum.
Artik o donemler bitti.
Istedigim fiyatlari alabiliyorum.
Gecen sene ilk defa okullar acikken sezonda 300 TL olan apart odada Palamutbuku'nde gunde 120 TL ye hem de sakin sessiz guzel bir 10 gun, dahasi elimi kolumu sallayip rezarvasyonsuz giderek istedigim odada, tatilimi yaptim.
Su anda 5 gun icin 1581 TL odedigim Orucoglu otelde fiyatlar somestre nedeni ile x2 olmus vaziyette..
Okullar bir kapansin indirirler yine fiyatlari..
Ben bu esnafa bazilari kizsa da "cakal" (oportunist anlaminda) demeyeyim de kime diyeyim? 
Syg,
Son düzenleme : Dudu; 27-01-2019 saat: 11:57.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri