http://www.hakanozyildiz.com/2019/01...meyin.html?m=1
Harika bir yazi.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hakanozyildiz.com/2019/01...meyin.html?m=1
Harika bir yazi.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Martin (ve diðerleri) yattýðý yerden bankadaki parasýna %30 mevduat faizi alýrken bu gayet normaldir,kapitalist sistemin gereðidir...
Ama pazarcý esnafý patlýcaný 15 tl den satýyorsa kesin "çakal yapýyordur"
"Patlýcanýn fiyatýný 15 tl e çýkaran pazarcý esnafý deðil,17 yýldýr iktidarda olanlarýn yanlýþ tarým politkalarýdýr..."
Martin efendi de Reis le söylem birliði yaptýðýna göre týynetini öðrenmiþ olduk....
Bundan sonra gönderilerine karþý daha dikkatli olacaðým...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Köylü ciftciliði iþ olarak görmüyor ki..15 tl patlýcan, 19 tl sivri biber...Þuan aklý olan ciftci zengin olur. Onlar þehirlere özeniyorlar.
Hal fiyatlarýna baktým istanbul halinde 12 tl patlýcan. Ciftci gelse 1 ton patlýcaný 10 tlden satar. 10 bin tl para yapar. Ýyi para. 100 ton üretse, 1 trilyon para. Süper para bence.
önceki yazýlarýyla birlikte deðerlendirilmeli dediði gibi .
ama sadece bu yazý bile olayýn karamsarlýðýný özetliyor.
GEÇEN GÜN yapýlan ihalede EURO ile borçlanma yapmalarýnýn sebebi daha az deðerlenecek olmasýndan kaynaklanýyor olsa gerek. ALBAYRAK zaten önümüzdeki günlerde japon yeni ile borçlanma yapabileceklerini söylemekteydi.
bu riski nasýl yönetirler orasý belli deðil tabiki
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Akbank sermayesini 1.2 milyar lira artýrdý. 1 lira nominal bedelli hisselerde rüçhan hakký 2.5 liradan kullandýrýldý, böylece sermaye 3 milyar artýrýlmýþ oldu. Sermaye artýrýmýnýn yapýldýðý gün dolar 5.46 düzeyindeydi. Yani sermaye artýrýmý yaklaþýk 550 milyon dolar.
Sermaye artýrýlan gün Akbank'taki yabancý payý yüzde 59.77 idi. 550 milyon dolarýn yüzde 59.77'si 329 milyon dolar eder. Yabancýlar hiç fire vermeden sermaye artýrýmýna katýlmýþlarsa bile geçen hafta gelen 712 milyon dolarýn 329 milyonu Akbank içindir
Alaattin Aktaþ
@Alaattin_Aktas
BORSA ÝÇÝN short covering DÝYORLAR.
DAHA SONRADA ARKADA KALAN FON YÖNETÝCÝLERÝN HAREKETE KATILMA ÝSTEGÝ.
TEMEL ANALÝZ MÝÞ FALAN FÝLAN AST OLAN HAREKETÝN YÖNÜ DERLERDÝ.. ÝNANDIM SHORTTA KALINCA![]()
Sayin dostum,
yine tesekkurler zaman ayarladiginizda cevap verdiginiz icin.
O zaman bankalar hic zaman buna gore bana bilgi vermemisler. Bir kez soyledim akbanka gittim en az 33 bin tl olman gerekir dediler, yani dolarlarin bir kismin bbozdurmasin istediler ve ben disari ciktim! ama dostumuz dedi limit yok.
belki akbank diyen baska bir seyimis ama bana dediler yillik bagla minimum 20 % ve hatta 24 e kadar ola bilir ama garanti degil!
ama ben cun o kadar param yoktur artik ugrasmadim.
birde malesef ben baska bankada hesap acamiyorum. sadece ak ve ziraat. seker keske onceden acsaydim simdi o da o kadar iyi vermiyor.
ben banka gidip araci kuruma goremi bilgi alim demektir demi? herhalde riski yoktur ve mevduat gibi de verilir faiz demi?
kendim ugrasmak istemiyorum. GCM sirketi har hafta beni ariyor gel viopta para yatir!
takasbankta hic bilmiyorum nedir!
Son düzenleme : shangil; 27-01-2019 saat: 00:00.
Yer Ýmleri