Miktarda yazmak gerekir
Cunku milletin 90 faizi o kadar paralri yok ve yanlis anlaya bilirler
Printable View
Prof. Steve Hanke
â€
Onaylanmış hesap
@steve_hanke
Takip et @steve_hanke adlı kişiyi takip et
Daha fazla
#Turkey's annual inflation rate, measured accurately for 4/13/19, is 43%/yr. Don't be fooled by the #Erdogan gov't rate of 20%/yr. #TurkStat measurements are not to be trusted.
Google ile çevirdim kusura bakmayın türkçesi bu.
# 4/13/19 için doğru olarak ölçülen Türkiye'nin yıllık enflasyon oranı% 43 / yıl. #Erdogan% 20 / yıl oranını aldatmasın. #TurkStat ölçümlerine güvenilmiyor.
Yahu madalyami bekliyosun sürekli 4 ay once dediğim doğru çıktı vs diyerek, bende zaten secimler oncesi kredi faizlerinin dusmesi ve yalanci bahar amaçlı mevduatlarin dusecegini biliyordum, siz gelmissiniz oyle bi konusuyonuzki gecenlerdede faiz 12 yemi 13 e mi ne duser diyodun, boş keseden bol bol salliyorsun, faizlerin 13 olması için bir sebep soyle, benim bu sene sonu 35 olur derken söyleyebileceğim birçok şey var
%100 faiz i nezaman söyledim hatırlamıyorum söylemiş oldugumuda düşünmüyorum ama bu şekilde ilerlersek 2-3 seneye oda olur.
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumun yaşaması için reklamlar önemli ama görmemek için bir yol var mı? Can sıkıcı gelmeye başladı benim için de.
Arkadaşlar yarın 830k vade dönüşüm var...mt ile ne kadarlik bir oranda pazarlık etmeliyim, en az kaç istemeliyim?
Arkadaşın geçmişinden baktım garantiymis, bitrysel musteriyse 20.30 ve 20.50 var alabilecegi oranlar, eger mt 20.30 u kabul ettirirse kotasindaki puan artacak, dolayisiyla 20.50 alabilmesi için parayi cekerim deyip kestirip atması lazım yada ppf alabilir.
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vade dönüşü olan arkadaşlar merkez bankasının haftalık repo ihalesi açıp açmayacağına da dikkat etsin... Eğer açılmazsa 20 21 oran teklif alırsanız paranızı fiziki isteyin..
Hükümet in önünde iki seçenek var.. Ben olsam böyle dolar dış borç 11 milyar ödemenin olduğu Bi zaman diliminde acilen faizleri 34 35 bandına çekerdim.. Reel faiz net getiri 8 10 puan olmadan döviz sarmalından şu an kurtulma ümidimiz yok.. Ama hükümet betoncular yüzünden bunu yapmayacaktır
Yarın doları yukarı borsa aşağı.
Halkbank şubesine usd 02/20 vadeli Eurobond sormaya gidiyorum , mevduat faiz oranlarını da sorup paylaşacağım
Halkbank
USD 3,25
EUR 1,25
TL 20,50
Fiba FIL fonuna fazla yüklendik herhalde hafta sonu getirisi 21 olmuş
İssizlik oranı ocak ayı itibarı ile 14.7 olmuş bu devletin açıkladığı oran.
15 Nisan Pazartesi 10:00 İŞSİZLİK OCAK DÖNEMİNDE YÜZDE 14,7 OLDU, BEKLENTİ YÜZDE 14,6
*tüik: İşsiz sayısı ocak döneminde 4,668 milyon (önceki 4,30 mln)
15 Nisan Pazartesi 10:01 GENÇ İŞSİZLİĞİ OCAK DÖNEMİNDE %26,7 OLDU, ÖNCEKİ %24,5
bunlarla ilgilenip düzeltmeye çalışacaklarına , bitmiş seçimi engellemeyle uğraşıyorlar...
Türkiyenin esas sorunu budur...Ve ekonomide başarısızlık sürmektedir.
ünlü menkul swap 24.50% 35 gün 1m+
TL vadeli mevduat oranlarında artış var sanki...Halkbank arttırmış sanırım...Araştırabilirsiniz...
21 ve üstü rakamlar var...Kendiniz araştırın...Miktara göre de değişiyor tabiiki...
TEB Marifetli hesabı 22,50 olarak güncellemiş
45 Gün hoş geldin süresi aynı kalmış
Daha önce 20,50 idi , aniden zıplamış ??