Sayfa 116/992 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu güzel faiz oranı paylaşımlarını gerçekleştiği gün foruma yazmanız dileğiyle...
    Miktarda yazmak gerekir
    Cunku milletin 90 faizi o kadar paralri yok ve yanlis anlaya bilirler

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Şekerbank 22 daha iyi...
    Risksiz para piyasa fonu hepsinden iyi bu zamanlarda

3.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ben niye uzuluyumki benim param var, öte yandan artık ucuz para dönemi bitti, düşük faiz artık hayal,er yada geç faizler tavan olacak

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zaten hatta bu faizler dusuktur. O faizi verip sonra baska tur senden alirlar arkadas!

4. Prof. Steve Hanke
    â€
    Onaylanmış hesap

@steve_hanke
    Takip et @steve_hanke adlı kişiyi takip et
    Daha fazla
    #Turkey's annual inflation rate, measured accurately for 4/13/19, is 43%/yr. Don't be fooled by the #Erdogan gov't rate of 20%/yr. #TurkStat measurements are not to be trusted.

Google ile çevirdim kusura bakmayın türkçesi bu.

# 4/13/19 için doğru olarak ölçülen Türkiye'nin yıllık enflasyon oranı% 43 / yıl. #Erdogan% 20 / yıl oranını aldatmasın. #TurkStat ölçümlerine güvenilmiyor.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Zaten hatta bu faizler dusuktur. O faizi verip sonra baska tur senden alirlar arkadas!
    Kimse verdigi faizi benden alamaz

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Kimse verdigi faizi benden alamaz

Zaten dolar 5.15 den 5.75 cikarken ve sogan falan 3 kat pahalasirken faiziz geri donuyor durumunda gozukuyor!
    4 ay once tahmin ettigim dogru ciki ve siz 35 40 hatta 100 faizI beklemektesiniz!

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Zaten dolar 5.15 den 5.75 cikarken ve sogan falan 3 kat pahalasirken faiziz geri donuyor durumunda gozukuyor!
    4 ay once tahmin ettigim dogru ciki ve siz 35 40 hatta 100 faizI beklemektesiniz!
    Yahu madalyami bekliyosun sürekli 4 ay once dediğim doğru çıktı vs diyerek, bende zaten secimler oncesi kredi faizlerinin dusmesi ve yalanci bahar amaçlı mevduatlarin dusecegini biliyordum, siz gelmissiniz oyle bi konusuyonuzki gecenlerdede faiz 12 yemi 13 e mi ne duser diyodun, boş keseden bol bol salliyorsun, faizlerin 13 olması için bir sebep soyle, benim bu sene sonu 35 olur derken söyleyebileceğim birçok şey var

%100 faiz i nezaman söyledim hatırlamıyorum söylemiş oldugumuda düşünmüyorum ama bu şekilde ilerlersek 2-3 seneye oda olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 116/992 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •