Hem yazmış, döşemiş, çok açık yönlendirme yapmış...hem de yatırım tavsiyesi değildir demiş...:)
Printable View
İzci hocam Smart hareketlene kadar Marshall da bir aksiyon olur mu?
Kendi düşüncelerimi yazıyorum yönlendirme yoktur. İlla benim dediğimi yapın diye bir şey söylemiyorum. Bana göre bu şekilde gördüğüm durum budur diyorum.her zaman da diyorum ki herkes kendi kararlarını kendi verir.
Bu arada burada poh pohçu bir takım kişiler kendini belli ediyor. Çok gördük bunları. Amaçları da bellidir bunların.
Yoksa ne...? Yatırım yapıyor da bana mı yapıyor? sanki millete diyoz ki illa böyle yap benim dediğimi dinle. Yorumlarım kendimi bağlar. Tv de nasıl hisse hakkında yorumlar yapılıyorsa ve yatırım tavsiyesi olmadığı belirtiliyorsa aynı şey..bişeden haberiniz yok bize cahil demeye getiriyosun..
Herhalde yorumlar işinize gelmedi.
Düşmedi mi hisse? Düştü. Piyasayı sizin gibi at gözlüğü ile takip etmiyoz.
Sadece beyin fırtınasından ibarettir demişiz onun da üstünü koyu yap.. İşine gelen kelimelerin üstünü koyulaştır oldu bitti sonra ver figanı..Şimdi de Şu 2~3 haftalık süreçte artış olur diye tahmin ediyorum bilanço ve siyasi sebepler ters düşmezse.
Tahmin nedir bilir misin? Ama işkenbeden değil tabi.. Yatırım tavsiyesi değildir. Beyin fırtınasından ibarettir.Tüm yorumlarım kendimi bağlar ve beklediğinizden farklı sonuçları olabilir.
2,54 sağlam direnç...
geçerse durmaz gibi....
geri dönme olasılığı da var zayıf da olsa...
2.51 ile bir kaç dönem aranızda olacağım bu hissede gelecek gördüğüm için diplerden aldım bakalım hayırlı olsun
Kır artık şu 2,54
direncini.....
Bu yarım günde de bi halt yok sanırım.....
Baskıya devam... Emir yazıp iptal eden (50 bin )...oynaş bakalım biraz daha...
2,55 ve üzeri kaldığı sürece no problem...
Smartı bugün yine aldım bakalım nerede kar yaparsam toplayacağım...24 ay sonunda güzel olur
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani #smart hissesi istiraki zorunluluğu yok ise.. #kfeininde #smart iştiraki. O borsaya açık bir firma onun mu bildirmesi gerekli yani :)Redmi Note 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün bende aranıza katıldım.
SM-A750GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5000000 usd... Good job.
Ne bu?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kafeinde büyük ortak satıyor,burda halka arrz sonra satışa bekleyende az kaldı, sata sata ne yapmak istiyorlar, madem bu kadar değerli neden satıyorsunuz ??? biri bana anlatsın..
zaten smartta 5-10 bin lot alınca cin çarpmış gibi geri geliyor hisse verrrduuu gumarhanesi de öyle.. hepp zarar gördüm bu meymenetsizlerdenn
ytd değildir
süper kar yarın 3 üstüne çok kolay gider
bu nasıl hisse anlamadım dünde allem kallem beni düşürdü, ne kadar alçakça hareket varsa bunda hiç şansım tutmadı bunda, bilanço iyi ama ben iyi sayılmam.. elinde olanlara güzel kazançlar dilerim..
ytd değildir
Üç altında satamayacak mıydı? Gene üç üstüne çıkarttı. Geçenki gibi olmaz umarım. Bu arada elimde yok. İlk arzda biraz yakalandım. Bir daha da bulaşmadım. Ytd.
Artacağını biliyordum buradan da söylemiştim...Ancak acil ihtiyaç nedeniyle sattım. Zaten sattığımın ertesi günü fırlamaya başladı. Tam bi gavur bu tahtanın sahibi bilginiz olsun. Kalanlara bol kazanç...
Metro hisselerini satmış.muhakkak hisseyi bunun için arttirdilar
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım pazartesi ne olacak.Bu yükseliş metronun hisseleri birine devertmesi nedeniyle olabilirmi?bu hisseleri devralan piyasaya pazarliyacakmi bakalım.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemeye devam
Bu hissede ilk yazışım.... Daha önce tektu hissesinde idim..... Oradan kazanılacak paranın helalligi konusunda tereddütum vardı.... İki hafta once kâr zararsız çıkıp smart ile fonet e parayı bolusturdum... Teknoloji şirketleri hem katılım endekslerinde hem de geleceği parlak hisseler.... Smart ve fonet te uzun vade hedeflerim var..... Smart gibi hisse arayan arkadaşlar foneti de inceleyebilirler.... Bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..... Düşüncem teknoloji şirketlerinin önünün açık olduğudur....herkese bol bereketli kazançlar.....uzun bir süre bu iki hissedeyim artık....
elektrikçi varmı arkadaşlar devreler yandı
3,58 ile devre kesti
Benden yapı paydos kalanlara bol kazançlar
Kagidi kotuleyenler nerde acaba erak ediyorum
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Smart ne demisizSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demisiz
Hisseyi zamaninda tesbit etmek onemli gerisi sabir
3.77 ralliye devam....
Hem smart hem fonet...... Ucuz kalmış iki bilişim şirketi...... 6 ay unutursak güzel kâr alabiliriz.... Şu an ikisinde de belli bir kârim var ama daha güzel yerlere gidebilirler...... Yatırım tavsiyesi değildir...... Bol bereketli kazançlar..... Beklemeye devam...... Şimdilik düşüyor gibi görünüyor ama yolu uzun.....YTD....
Kimse kalmadımı burda herkesin cıktıgı kagıda girmişim 😕
Millet genelde başka platform da yazıyor smart hakkında... Çoğu kişide var.... Güzel bir kağıda girdin diye düşünüyorum..... Benim de sermayenin yarısı smartta... Uzun vade düşünüyorsan inş iyi kazanacağınız..... Tabiki bu söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir..... 6-12 ay arası bu kagittayim... Bol kazançlar..