İzci hocam Smart hareketlene kadar Marshall da bir aksiyon olur mu?
Kendi düşüncelerimi yazıyorum yönlendirme yoktur. İlla benim dediğimi yapın diye bir şey söylemiyorum. Bana göre bu şekilde gördüğüm durum budur diyorum.her zaman da diyorum ki herkes kendi kararlarını kendi verir.
Bu arada burada poh pohçu bir takım kişiler kendini belli ediyor. Çok gördük bunları. Amaçları da bellidir bunların.
Yoksa ne...? Yatırım yapıyor da bana mı yapıyor? sanki millete diyoz ki illa böyle yap benim dediğimi dinle. Yorumlarım kendimi bağlar. Tv de nasıl hisse hakkında yorumlar yapılıyorsa ve yatırım tavsiyesi olmadığı belirtiliyorsa aynı şey..bişeden haberiniz yok bize cahil demeye getiriyosun..
Herhalde yorumlar işinize gelmedi.
Düşmedi mi hisse? Düştü. Piyasayı sizin gibi at gözlüğü ile takip etmiyoz.
Sadece beyin fırtınasından ibarettir demişiz onun da üstünü koyu yap.. İşine gelen kelimelerin üstünü koyulaştır oldu bitti sonra ver figanı..Şimdi de Şu 2~3 haftalık süreçte artış olur diye tahmin ediyorum bilanço ve siyasi sebepler ters düşmezse.
Tahmin nedir bilir misin? Ama işkenbeden değil tabi.. Yatırım tavsiyesi değildir. Beyin fırtınasından ibarettir.Tüm yorumlarım kendimi bağlar ve beklediğinizden farklı sonuçları olabilir.
Yer İmleri