Ýzci hocam Smart hareketlene kadar Marshall da bir aksiyon olur mu?
Kendi düþüncelerimi yazýyorum yönlendirme yoktur. Ýlla benim dediðimi yapýn diye bir þey söylemiyorum. Bana göre bu þekilde gördüðüm durum budur diyorum.her zaman da diyorum ki herkes kendi kararlarýný kendi verir.
Bu arada burada poh pohçu bir takým kiþiler kendini belli ediyor. Çok gördük bunlarý. Amaçlarý da bellidir bunlarýn.
Yoksa ne...? Yatýrým yapýyor da bana mý yapýyor? sanki millete diyoz ki illa böyle yap benim dediðimi dinle. Yorumlarým kendimi baðlar. Tv de nasýl hisse hakkýnda yorumlar yapýlýyorsa ve yatýrým tavsiyesi olmadýðý belirtiliyorsa ayný þey..biþeden haberiniz yok bize cahil demeye getiriyosun..
Herhalde yorumlar iþinize gelmedi.
Düþmedi mi hisse? Düþtü. Piyasayý sizin gibi at gözlüðü ile takip etmiyoz.
Sadece beyin fýrtýnasýndan ibarettir demiþiz onun da üstünü koyu yap.. Ýþine gelen kelimelerin üstünü koyulaþtýr oldu bitti sonra ver figaný..Þimdi de Þu 2~3 haftalýk süreçte artýþ olur diye tahmin ediyorum bilanço ve siyasi sebepler ters düþmezse.
Tahmin nedir bilir misin? Ama iþkenbeden deðil tabi.. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Beyin fýrtýnasýndan ibarettir.Tüm yorumlarým kendimi baðlar ve beklediðinizden farklý sonuçlarý olabilir.
Yer Ýmleri