Sayın gökdere şuan teb durmadan lot topluyor bizde toplamanın bitmesini bekliyoruz.. Allah patronlarımıza güç kuvvet versin işleri zor..
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın gökdere şuan teb durmadan lot topluyor bizde toplamanın bitmesini bekliyoruz.. Allah patronlarımıza güç kuvvet versin işleri zor..
44 bin almış bu gün
yoruldum yaw..iş ğüç,ne zaman budamı olmadı hakim bey diyeceğiz:)
Bugün hasılat fazlaydı
Yukarılarda satıcı varmı acaba
Tavana kadar kaç lot vardı bu gün
Gorebilen varmı acaba
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iyi çalışıyorlar
2014 31 Aralık itibariyle %95 elinde olduğu için ayrılma hakkı zaten var sadece %98 toplayıp gidecek 20.12 ortaklıktan çıkma fiyatı satmayana 3 yıl ek süre . Benim zararım büyük olsaydı satmazdım dışarıda ortak olurdum artık zarar gelen bilançolar kâr yazmaya başlar temettüyü yatırımcıyla paylaşmayan tabiki mevzu kendileri olunca çok güzel aralarında paylaşırÇok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Borsada 2 liramızı 3 lira yapmak için uğraşırız böyle kötü yönetimi olan şirkete denk geliriz Egeen dokta da olmak varken izocm da buluruz kendimizi inan kardeşim faiz helal olsaydı ben paramı faize yatırırdım ama haram repo ters repo tahvil bono hepsi faiz çeşidi ya arsa ya borsa ben de borsayı seçtim ykgyo elimden kaçtı sadece dün 3 defa al sat yaptım izoyu almam için neden arıyorum dgzte satış fiyatı yüksekti kottan çıkmak için spekülatif yükseldi en son alan sağlam zarar etti uluse ise 20.80 den aldı şimdi fiyat malum dokta da kottan çıkacak muhtemel iş yatırım son 3 aydır tek alıcı bakalım nasip artık Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Döktaş neden kottan çıksınki.parsanla birleşebilir
http://share.matriksdata.com/share.a...08282122369092
Borsa dışından almış 36 bin lot işlemin 20 bin 700 o almış 23 bin 200 lot borsa dışindan almış
Borsa dışından yani borsada işlem görüyor ancak virman yoluyla almış yani veren kişi pay alım teklifine vermiş
Borsadan bizzat ta hisse alıyor ancak 20 .12 den yukarı çıkmıyor şimdilik
Hacı maho
Karaduman sattı dayanamadı galiba
Bekle bakakim bekle.bunun yuzuden ne kagitlar kacti.simdide sonmeyi kacircam.ama ey patron sana fena taktim kafayi.bu kagitdan kar etmeden cikmak yok.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neler oluyor? pırı pırı derken canlandı sanki. nereye kadar geldi 21,4'te 50 tane emrim vardı onu almadı ya..
Elimdeki 1000 lotu 20.44 den satdim
Simdi satdiklarimi 20.28 Ortalamayla yerine koydum.amac maliyet dusurmek
Adam birinin 20.20 6000 kusur lotu vardi alista birisi cakti ona.acaba bu kadar lotu kim alir.niye alir.
Bir an mali kaptirdik diye uzuldum.geri yerine koyarken acale etmisim.20.16 dan yerine konulabilirmis.
Onlar komisyon vermez versede sembolik.Gömlekçi onlar.Bugün merak etme fazla mal alamaz çember daraldı. 21.20 hareketi biraz hatalıydı veya kendilerince kafa bulandırdılar.
Teb neden 20.12 üstünde alım yapmıyor.
Herhangi bi zorunluluk varmı
20.12 üstünde pay alımı yasakmi patronun
Bilen varmı acaba
Son islemlerle maliyeti 20.22 ye cektim halen zarar var arkadas.bu kagit beni ne cok zorluyor.
Ah patron ah senin yuzunden kac zamandir yerimde sayiyorum.butun parayi buna bagladim ne guzel hisseleri hep kacirdim.ne olcak bakalim sonumuz.
Bence bir zorunluluk yok ama.20.12 ustu alirsa cagriya cavap gelmez.bu adamlar hep algiya calisiyorlar.yatirimcisini oyle sikistirki resmen nasil kacariz derdinden insanlar.bunlar tam mezarciymis.bakalim bundan para kazanip vedalasbilecekmiyiz.
Bu gün ölü borsadan teb alisi 1000 lot bile deil şu ana kadar
Fiyat 20.12 üstüne yazmıyor teb
Bakalım pay alım teklifine veren olacakmi
İlginç anlam verilmeyecek olaylar
20.14 e almiyan malca bir iş
Suat bey bunun koayi var 2 kuruş fark nedir yahu alır 20.12 14/16/18 deki 10 bin lotu tamammi
Sonra 200 lotla 20.12 ye geri salar bu kadar basit
2 kuruş 4 kuruş ne yapar 10 bin lotta 2 bin TL para yapar adam kottan çıkacak
Başka kurumdan alır toplar 21 22 ye kadar 50 bin lot 100 bin lot sonra 1000 lot satışla 20 TL yapar alicimi var
Sonra başka kurumdan aldıklarını teb e 20.12 den aktarır
Toplamak isteyen her türlü yapar
Bunlar malca işler yapiyolar
Sabır sabır etcez başka yolu yok
20.46 dan 452 lot.
Karadumani engelldeim ne guzel daha sms lerini burda gormuyorum.huzur varmis ne guzel.
Bu gunki osmanlida yapilan islemlerin tamami bana aitdir.kendimidi baya desifre etdim:)