Borsada 2 liramızı 3 lira yapmak için uğraşırız böyle kötü yönetimi olan şirkete denk geliriz Egeen dokta da olmak varken izocm da buluruz kendimizi inan kardeşim faiz helal olsaydı ben paramı faize yatırırdım ama haram repo ters repo tahvil bono hepsi faiz çeşidi ya arsa ya borsa ben de borsayı seçtim ykgyo elimden kaçtı sadece dün 3 defa al sat yaptım izoyu almam için neden arıyorum dgzte satış fiyatı yüksekti kottan çıkmak için spekülatif yükseldi en son alan sağlam zarar etti uluse ise 20.80 den aldı şimdi fiyat malum dokta da kottan çıkacak muhtemel iş yatırım son 3 aydır tek alıcı bakalım nasip artık Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Döktaş neden kottan çıksınki.parsanla birleşebilir
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/share.a...08282122369092
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa dışından almış 36 bin lot işlemin 20 bin 700 o almış 23 bin 200 lot borsa dışindan almış
Borsa dışından yani borsada işlem görüyor ancak virman yoluyla almış yani veren kişi pay alım teklifine vermiş
Borsadan bizzat ta hisse alıyor ancak 20 .12 den yukarı çıkmıyor şimdilik
Hacı maho
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri