reddetme yok. Duruþmada gündeme gelmedi. ret olsa sana teblið edilmek zorunda. 18 haziran saat 10:00 Anadolu Adliye . 13. asliye Ticaret Mahkemesi. Seyirci olarak ta duruþmaya girilir.
reddetme yok. Duruþmada gündeme gelmedi. ret olsa sana teblið edilmek zorunda. 18 haziran saat 10:00 Anadolu Adliye . 13. asliye Ticaret Mahkemesi. Seyirci olarak ta duruþmaya girilir.
Yazdýklarým hem yatýrým tavsiyesi deðil hem de hukuki tavsiye deðildir. Herkesin aklý var. Bizim oralarda bir deyiþ vardýr , " Baða akil verma para ver"
Uyap vatandaþtan baktým yeni dilekçen dosyaya girmiþ
Yazdýklarým hem yatýrým tavsiyesi deðil hem de hukuki tavsiye deðildir. Herkesin aklý var. Bizim oralarda bir deyiþ vardýr , " Baða akil verma para ver"
Teþekkürler
Valbuena26 , davaya müdahil olduðun için teþekkürler. Ne kadar çok olursak kararý etkiler. E-devlet te UYAP VATANDAÞ tan girip dava dosyasýnýn durumunu görebilmen lazým. Çünkü davalýya tebligat gönderilmiþ senin dilekçenle ilgili . Uyap vatandastan dava dosyasýna girebildiðini yazarsan haberimiz olsun
dosyayý inceleyince MKK dan ve SPK dan istediðim cevabý vermemek için kývrandýklarýný görürsün. MKK nýn hangi emir yazýsýyla paylarýmýzý iptal ettiðne dair belge ortaya konamadý.Ben þimdi aracý kurumu sýkýþtýrýyorum. MKK hangi resmi yazýya dayanarak pay iptal etmiþ. Sende kendi aracý kurumundan bu yazýyý istersen iyi olur. MKK hangi yazýlý emir ,belge vs. ile pay iptal iþlemi yapmýþtýr. II-27.2 sayýlý tebliðin 5/10 maddesine göre deniyor ama yazýlý belge olmadan MKK bunu yapamaz. Çünkü 5/10 maddesi borsada iþlem gören þirketlerde uygulanabilir. Ýzo 9 ay önce borsadan çýkmýþtý. SPK ben dava açtýktan sonra II-27.3 sayýlý tebliði yayýnladý. Ama davada eskisi geçerli. Yeni 5/10 da hepsini içine katmýþ çorba yapmýþ
Yer Ýmleri