7 nisan mesajımda burda
Printable View
Siz bu hissede eski misiniz? Hesabınız yeni o yüzden soruyorum. Yanlış bilanço şirketin işi idi bu farklı. Adam Gana'ya 400 milyon dolar bağlamış, Gana'daki işini riske etmek istemez.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaza geçişle ilgili son güncel bilgiyi yatırımcı ilişkileri verecektir sorarsanız.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasımdan beri burayı takip ediyorum. 2016'dan itibaren yazılan tüm yorumları okumuştum bir ara yani yazılan tüm mesajlardan burada konuşulanlara vakıfım. Şimdi burda şirket Afrika'daki işini riske atmiyor çünkü ortada şirketi etkileyecek herhangi bir somut delil yok ortada sadece iddia var.Ama böyle bir iddiayı ortaya atarak şirket 4 ve üzerinde boşaltığı malı toplamayı hedefliyor gibime geliyor. Yoksa böyle bir habere ben patron olsam anında avukatları mı görevlendirir ilgili şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunurdum.Yani sen kurumsal bir firmasın bakkal yönetmiyorsun.
Hocam bir de ortada rüşvet vs yok lobicilik faaliyetleri bunlar. Goldmandan hizmet almış aksa enerji.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 24762
Şimdi buraya birkaç resim koyacağım ve bazı yorumlar yapacağım
Ek 24763
...........
Ek 24764
...........
Daha o kadar çok mesaj koyabilirimki buraya.... Bu adamları büyük çöküşten önce de uyardım, onlara abilik yaptım, yol gösterdim, hayatları boyunca duyamayacaklari şeyleri anlattım, ortağı olduğum sirketin olumlu haberlerini de olumsuz yönlerini de paylaştım....
Peki bu şahıs ne yapti? Kendisini kullanmakla suçladı, arkadaş etin ne budun ne? Bana ne faydan oldu? Aksa enerji yi ben mi al dedim sana? Yıllardır bu hisseyi taşıyorum, kasım 2018 de en büyük darbeyi yiyen adam benim ama buna rağmen bir hedefim var ve bu ınsanlara hesap yapmayı, bakış açısı öğretmeye çalıştım....
Peki bugün ne oldu adamın rüşvet haberinden beni suçladı, sanki rüşveti ben vermişim gibi bana saçma sapan laflar etti, üzüldüğüm nokta şu ki adamın üstünde hakkım var ama hayal kırıklığına uğrattı, ya arkadaş sizi adam bildik ve yol göstermeye çalıştık. Bak kardeşim hayatta herseyi yerine koyabilirsin, yerine koyamayacağın tek şey kul hakkıdır.
Haberi sizinle paylaşmak gibi bir görevim mi var? Bugün bile bir iyilik yapmışım, açılışta satıp alttan alma fırsatın olabilirdi örneğin...
Bu adam kendini biliyor, bu adam üstünde hakkım var ve bu hakki kendisine helal etmiyorum
Ek 24765
Şunları koyuyorum ki vicdanın seni yiyip bitirsin.... Benim sana yaptığımı en yakın dostun yapmazdı sana. Buna rağmen muazzam bir nankörlük sergiledin, cidden büyük hayal kırıklığı oldu şahsım adına, tamam gençsin heyecanlisin ama nankörlügun ne olduğunu bilecek yaştasın.
Yazık... bana değil kendine yazık ettin aslanım
Şimdi sana da bir çift lafım olacak bu paylaşımı muhtemelen bana yaptın, forumun eskilerindensin ve taaa enisar burada yazarken bir hikaye anlatacağım demistim, bilmem hatırlar mısın, şirkete dair birçok temel bilgi verdim, yeri geldi olumsuzlukları yazdım, şimdi ne komplosindan bahsediyorsun, foruma girdiğin zaman aşağıya hic mi bakmazsın kaç kişi izliyor diye? Borsacı adam biraz zeki olacak, buradaki tüm küçük yatırımcı malını aynı saniye sarmaya kalksa kaç kademe düşer sanıyorsunuz? Insanlık ettim ama cidden pişman ettiniz...
Bunu yazdığı vakit 3.05ti aksa enerji o hafta 3.54 gördü.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam hala diyor ki etin ne budun ne? Niye o zaman bize spkya dilekçe vermek için sürekli Twitter dmden sürekli yazdın, neden şirketi sürekli şirketi arattın, neden sürekli benden bilanço için hesap yapmamı istedin?
Yav ben Antalya'da tatilimi yarıda kestim, İstanbul'a gittim genel kurul için. Arkadaş Afyon'dan geldi. Genel kurula gitmekten vazgeçtik şirkete lanet edip, sen demedin mi ben sizin uçak paranızı vereyim kesinlikle gideceksiniz vs. senin uçak parana kalmışız gibi. Hayatımızda duyamayacağımız şeyler söylemişsin. Ne bunlar? Aksa energy ghana haberlerinin linkini dmden gönderiyordu arkadaş onlar mı? Hisse tepede 4-4.5 arasında iken sen bana twitterdan malını kaptırma diye Ocak Şubat ayında kaç defa yazdın? Kaç defa bana Afrika Gana haberi gönderdin paylaş diye! Ama ben paylaşmadım, algoritmarif e paylaştırdın. Twitter'dan ona niye tepede paylaşıyorsun diye kızdığımda dmden uyardın beni. Geçen hafta bana yine Aksa Enerji Ganaya yardım yaptı paylaş dedin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye dedin. Hisse 3.54tü o zaman yatırım fonları satıyor, yukardan akan aşağıda satmak zorunda kalıyor diye paylaşmadım.
Ne hakkın geçti bana arkadaş?
Bana zamanın mı dokundu?
Bana paran mı dokundu mu? Cebime para mı koydun da haktan hukuktan bahsediyorsun?
Neden bahsediyorsun ben hisseyi aldığım zaten 3 TL 2 sene olmuş, sen dedin diye güvendik diye 2 kere ıslak imzalı spk şikayet dilekçesi verdim, kaç tane arkadaşıma verdirdim. E-devletten kaç defa dilekçe verdik. Yatırımcı ilişkilerini kaç defa aradık, mail attık.
Rica etti kaç defa bilanço için çalışma yaptım oturdum tüm bilançoları tek tek okudum. Adam diyor ki hala bana senin ne faydan olacak etin ne budun ne?
Senin kadar ZENGİN olmayabiliriz, senin kadar KURNAZ da olmayabiliriz. Asla NANKÖR değilim.Ama ne zenginler vardı şu an servetlerinin %90 ı gitmiş. Cem Uzan, Akın İpek, Bayındır Holding, Mehmet Emin Karamehmet...
Daha yazmayacağım deyip Twitter dmsi koyuyorsun
Ben de koyayım şu haberleri paylaş, hisse 4-4.5 TL de iken Ocak-Şubat malını kaptırma yazdıkların, hisse 3.09 iken hala kaçış fırsatı veriyor yazdıkların.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Telefondan resim ekleyemiyorum, pcden ekleyeceğim.
Şunu söyleyeyim önce arkadaşlar ben NANKÖR bir insan asla değilim. Ama hakikaten APTAL mışım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dün de buraya yazdım rüşvet işinden birşey çıkacağını düşünmüyorum ama bekirsizlik yaratıp baskı kurabilir. Gana sözleşmesi 2023 kadar devam ediyor diye biliyorum.Bu yıl motorların gaza dönüşümü için ciddi miktarda yatırım yapacaklardı. Ve buna istinaden sözleşmenin yenilenmesi söz konusu olacaktı. Gana hükümeti bu rüşvet söylentilerini pazarlık malzemesi yapar mı? Eğer gaz yatırımının devam edip etmediğini öğrenebilirsek bize fikir verebilir.
Afrikada olumsuz bir gelişme olmaz ise çok ciddi kar yazacaktır özellikle 2. Çeyrek. İkili anlaşma ile çok ciddi satış görünüyor ve bunu sağlamak için ptf fiyatı ile piyasadan çok ucuza alıyor. Arada ki marj direk kar oluyor.
Yani söylemek istediğim şu kimse karamsarlığa kapılmasın şirket için olumsuz bir durum yok.10 gün önce ne ise şirket şu anda da aynı değişen bir şey yok
Saygılar
Eyvallah Hocam teşekkürler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz de benim hakkımda istediğinizi düşünüp yazabilirsiniz ama yazılarınızda ve son dönemde oluşturduğunuz algıda bariz derecede tutarsızlık görüyorum. Açık konuşuyorum bu yüzden sizin iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum. Bariz yönlendirme içerikli yazılarınız var son dönemde.. Tabi ki sizin lafınıza veya yönlendirmenize bakıp al sat da yapacak değilim. İnsanlığı başkasına yapın, herkesin aklı fikri var satıp alma konusunda.. Size hayırlı işler.
Ayrıca şunu da ekleyim, şirket durup da bugün seans içerisinde veya seans kapanışında bir açıklama gönderirse bu operasyonun için de şirketin de parmağı olduğu benim için kesinleşecektir. İyi niyetli şirket dün akşam itibariyle KAP'a bir açıklama gönderirdi.
Sabah yatrımcı ilişkilerinden özlem hanım ile konuştum. Kapa açıklama yapacakmısınız diye şirket ismi verilmemiş dedi ama bizi ima ediyor dedim. Bize ulaşan mahkeme teblikatı veya herhangi birşey yok. Konu bir şahıs ile alakalı dedi bu yüzden açıklama yapmaya gerek yok dedi
hocam şirket ismi geçmediği için şirketin KAP'a açıklama yapma gerekliliğini ben de sorguluyorum.
Twitter'da bir arkadaş bu gazeteci arkadaşa şirketin adını söyle diye çok mantıklı bir şekilde üstüne gitti. Eleman cevap vermedi. Yani direk söz hakkı doğuracak şekilde bir türlü açıklamadı bu seviyeli gazeteci.
Direk şirket ismi geçmediğinden, bu gazeteci arkadaş hariç neredeyse hiç bir yerde bu haber olmadığından ve mahkeme tebligat gibi bir şey de olmadığından ben aslında düşününce şirket KAP açıklaması atmazsa çok da kötüye yormam.
KAP atsa güzel olurdu o konuda hemfikiriz ama atmasa da şirket kesin işin içinde diyemem. Özlem Hanım'ın açıklamalar bana mantıklı geldi.
Amma panik yaptınız beyler,sanki hisse yüzde elli değer kaybetmiş gibi,3.50 seviyesinden 3.31 seviyesinde şuan..Düşerse takviye yaparım. Olay bu kadar basit.
Düşüşte fazla düşmemişti şimdi dengeledi diğer kağıtlarla esitlendi.
Olaya ettiği kar açısından baktığımızda zarar eden firmalardan bir farkı yok endeks üzeri getiri felan hikaye oldu gerçi enerjisa da o kadar kar açıkladı onun da temettü hariç durumu ortada ama zarar açıklayan diğer enerji şirketleri bu ikisinden fazla çıkıyor.
Yani ederi bu diyorsunuz şirketin fk defter degerine göre bu hisse en az 5 olmalıydı.
O zaman on yıl öncede ederi 0.50 kurulmuş anca ederini bulmuş.
Kaç TL ederi?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet sesimizi duydu,patron..Yatırımcını mağdur etme,herkese yetecek kadar money var lütfen..
Parsan ile aksen arası kararsızdım, aksene döndüm, nasip diyelim,vardır bunda da bir hayır..
Tamamen katılıyorum, Gökhan Uskuay mal bulmuş mağribi gibi hisse kodu ile paylaştı. Dünya gazetesindeki gazeteci ve bu fon yöneticisinin telefon ve mesaj trafiği incelenirse hissedeki spekülatörler ile irtibatlı olduğu görülecektir. Tefaştan bakın Twitterda bu guskuay hissediyorum diye hisse 4-4.5 arasında bir çok kez aksen paylaşmış ve o dönemde yönettiği fon satış yapmış. Şimdi almak istiyorlar alttan dünya gazetesine haber yaptırdılar. Unuttukları bir şey var Devlet hep 18 yaşındadır. Görür, kaydeder birşey yapmayacak sanırsın. Ama bugün ama yarın 5 sene sonra önüne koyar. Tek seferde tahsil eder.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada kendilerinden başka işlem yapan yok alan da satanda kendileri gedik yapı kredi ak yatırım yatırım finans komple kendilerine çalışıyor bunlarin dışında daha büyük birinin gelmesi de mümkün değil çünkü işin içinde şirket de var kimse gelip kendini riske atmaz.
Alan kurum iki kademeye geri satiyor yatırım finans 250 bin alıştan 150 bin satışa geçti niye aliyon niye satiyon hisse çok mu primlendi kar satışı mi yapıyorsun gedikle yapı kredi zaten tahtanın orosu
O işler belli olmaz hocam, trader gelmez bence de.. Ama taşıyıcılar bu temele bu fiyatlarda gelir, nitekim arkadaşlarımdan(1.5-2 yıl vadeyle) büyük olmasa da kademeli alıma başlayanlar var..
Kendim de aynı mantıkla ilk defa tek portföye doğru gidiyorum yavaştan, ama ben bir kısmıyla trade edebilirim her türlü..
Aldığım an kademeye geri basıyor :) Tek lot kaptırmak istemiyor şerro.. Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok spek efendi, ya beraber kazanırız ya da beraber sürünürüz.. Avukat'ın dediğine katılıyorum tahtada tek bir grup var, bir de etrafa algı ve haber pompalayan büyük bir çete orduları var. Sıkıntı yok aşağıya gelsin, ufak ufak alırız..
Bunların elinde yaklaşık 10 milyon lot var kasımdaki çikista da hisseyi aynen böyle baskilarken citi aldı 10 milyon sonra hisse gitmeye başlamıştı gerçi takasta citi görünüyordu ama belki oda kendileriydi yani yabancı gelmeden bu tahtada işimiz zor gibi.
Aynen beyler,düştükçe alıma devam..Moral bozmak yok..