Hisse yükselmesin diye baya çabalıyorlar.Bunlar yakında kap üzerinden olumsuz birşey de atarlar düşsün diye onu başaramazlarsa bilançoyu yine yanlış atarlar.
Hisse yükselmesin diye baya çabalıyorlar.Bunlar yakında kap üzerinden olumsuz birşey de atarlar düşsün diye onu başaramazlarsa bilançoyu yine yanlış atarlar.
7 Nisan'da yazmışım sayın capital her ne kadar bu işin arkasında şirket yok dese de bana bu işin arkasında şirket var gibi geliyor bunlar bir sonraki bilançoda ya negatif bir bilanço yada geçmişte yaptıkları gibi hatalı bir bilanço atabilirler.
Siz bu hissede eski misiniz? Hesabınız yeni o yüzden soruyorum. Yanlış bilanço şirketin işi idi bu farklı. Adam Gana'ya 400 milyon dolar bağlamış, Gana'daki işini riske etmek istemez.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaza geçişle ilgili son güncel bilgiyi yatırımcı ilişkileri verecektir sorarsanız.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bir de ortada rüşvet vs yok lobicilik faaliyetleri bunlar. Goldmandan hizmet almış aksa enerji.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20200417_002551.jpg
...........
Yer İmleri