Þirket hissede al sat yaparak burdan ek gelir saðlýyor onuda yardým kampanyalarýna kullanýyor çok temiz insan bunlar.
Þirkette þöyle bir aorun var 1 afrika ülkelerine güven 2 en yüksek satýþ yapýlan Gana da sadece 6.5 yýllýk sözleþme olmasý.2 yýlý bitti zaten 4 yýl sonra sözleþme þu an bitecek uzatma çalýþmasý var ama sonuç henüz yok.Diyelim uzatma olmadý 4 yýl sonra bu gelirin neladarý kalýr ortada ? En az 10 ar yýllýk farklý tarihlerde bitecek 5 güvenilir ülke lazým yoksa hisse üzerinde hep bir baský olur.Þirket iyi iþler çýkarsa da þu an Türkiyede de elektrik üreticileri güzel favök üretiyor artan elektrik fiyatlarý ve dolar bazlý satýþlarla. Afrikaya çok güvenmemek lazým bence 4 yýl sonra ne olacaðý belirisiz.Þirketin arayýþlarý devam ediyor.Ayný FAVÖK marjý ile 10 yýllýk güzel 2 anlaþma hisseyi çok rahatlacaktýr bence... YTD
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýki yeni anlaþma yapsa bu seferde yatýrým yaptý biraz zaman lazým sonra 4 yýl kaldý tekrar anlaþma yapmasý lazým kaðýt 10 yýl önceki fiyatýndan ucuz bunca sene bir kuruþ katmadý mý þirket üzerine.
Opec anlaþmasý tamamdýr, gana petrol üreten bir ülke olmasý nedeniyle opec anlaþmasý ülkedeki ekonomik çarklarýn kilitlenmemesi adýna olumlu bir geliþme... ikincisi gana kontratý uzamayacak olmasa tesise masraf yapýp gaza donus kararý almazlardý, tahtadaki ayak oyunlarý günü gelince son bulacaktýr, tekkeyi bekleyen çorbayý da fazlasýyla içecektir diye umuyorum
Bir kaç arkadaþ özel mesajdan sormuþ galiba yanlýþ anlaþýlma oldu. Yorum yapmayacaðým dedim ama hisseleri sattým demedim, düþüþte bir kýsmýný ipeke, aselsan ile deðiþtirmiþtim. Þimdi bakýyorum iyi ki deðiþtirmiþtim. 91.000 endekste aksen 3.54tü þu an 97 bin 3.51. Elimde hala asels, ekgyo ve aksen var. Gördüðünüz gibi hisse hala ayný yerde uçan kaçan birþey yok. Bilançoya yakýn belki alým yaparým ama ona da daha çok var. Bir çok hisse dipten %50 yaptý minimum doðru düzgün ciro yapmasa bile, bu tahtada büyük baský var ve yakýn zamanda da bitecek gibi gözükmüyor benim baktýðým yerden. YTD.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP haberi geldi 15 milyon USD tahsilat var 2.çeyrek bilanço da düzeldi demek bu baþka hisse bu habere tavan olurdu bunlar basýyor.
2.çeyrek ödeyeceði faiz kadar tahsilat yapmýþ Ýþ, Yapý Kredi ve Teradan çete satýyor. Yatacak yeriniz yok.
Yer Ýmleri