Yalan yok her gun ruh halim bir degisik, degisiyor rakamlar. Ondan sonrasi artik spek e kalmis belki merhamet eder haketti ilismiyeyim der:kahkah:
Printable View
Bu borç olayı da küresel bir borç mu. Dün yayınlanan haber linkleri var. İhlas holding açıklama yapsın o zaman bir zahmet bu vatandaşın söyledikleri asılsız desin kanuni işlem yapılıyor desin.
Niye ses yok.
Niye çıkıp bizim bu adama borcumuz var demiyorlar yada bu adama borcumuz yok demiyorlar.
Açıklama yapmak çok mu zor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Nacizane bu aralar dusunce tarzimi paylasayim, genel olarak hicbir hisseyi ozelinde degerlendirmiyorum. Bist endeksleri bile ozelinde tam olarak degerlendirmeyip dunya borsalarini nasil hareket ettiklerine bakiyorum, ek olarak diger yatirim araclarindaki durumlari aklim el verdigince degerlendiriyorum.
Dunya genelinde ki gelismelere bakiyorum,
Misal trump 50 milyar dolar tekrar fon istemis senatodan...
Tiklama rekoru olsun diye atilan haber basliklarindan uzak duruyorum.
Sapla samani ayirip temiz veri elde edilebilirse belki kuresel yon, ordan bist yonu ordan belki hisse bazli tahminlere gidilebilir. Belki tahminler daha isabetli olabilir kim bilir...
Sayın baskent bu borc varsa mahkemeye basvurursun alırsın boyle mı borcunu alacak? Lafla olmaz bu ısler resmıyetle olur. kaldıkı dıyelımkı bu borc var 120 m nedırkı bunlar ıcın?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir medya kuruluşunun sahibi olarak önce şeffaf olup diyecekler ki hakkımızda böyle iddialar var ancak bu iddialar mesnetsizdir gerekli yasal işlemler yapılmıştır. KAP'a gönderilen bir açıklamaları var mı yok.
Kaç gündür haberler uçuşuyor bu nasıl şeffaf yönetim.
Bu borç ya vardır ya yoktur. Varsa da açıklamanı yap yoksa da açıklamanı yap yatırımcı etkilenmesin.
Yatırım tavsiyesi değildir
Hergun bıhaber cıksa hepsı ıle ılgılı acıklamamı yapacaklar. Basvur mahkemeye kardesım iste borcunu bukadar basıt. Eger elınde senet sozlesme yok havadan borc verdıysende gecmıs olsun
Sakın yanlıs anlasılmasın bunları savundugum falan yok yaklasık 3-4 senedır burdayım gırdıgım gunede lanet olsun. Bunun sayesınde ne fırsatlar kacırmıstım. Benım aptallıgım kahrınıda yıne ben cektım
Mesele şu hergün çıkan bir haber değil bu. Ve miktarda ufak bir miktar değil.
şu haberi okuyun isterseniz ondan sonra tekrar yorumunuzu yaparsınız.
https://www.gercekgundem.com/medya/1...hdit-suclamasi
haber metni içinde yargı yoluna başvurduğunu yazıyor. Grup ile ilgili açılmış bir davaysa hangi grup şirketine dava açıldıysa onu bildirmesi gerekmez mi ?
Yatırım tavsiyesi değildir
Dava varsa tabıkı bıldırmesı gereklı ona katılıyorum sayın baskent
merak etmeyin altın yumurtlayan tavuk ihlası kesmez tekrar 40 kuruştan toplayıp
bi haber 90 kuruşa pompaya devam
Kurtlar Hep Dumanlı Havayı Sever Kurtların Gözleri Keskin iyi Görür
İtleri Koku Alması keskindir
Hep Bu havalarda piyasaya Cıkarlar
Alip durmayin sunu, yemliyor adam
Dün gözümü karartıp 60 dan satmıştım ortam bozuk bekleyim diye ha bekle len dayanamadım 79 dan yayın aldım sokayım kafama kim suçlu tabiki ben sonra iblis geliyor ateşten gömleği giydiydiler bize
080 bir hafra önce aldım almaz olsaydım yarı yarıya düşdü nasıl bir iş bu ya
gule gule muco
kayyum lazim ama bu o c sirk etin icini bosaltmistir
coktan mal varligina el konulsun acil
eğer ki müco, reisin sadık iti olmaya devam ederse hiç bişi olmaz bize. yok eğer babacan'dı davutoğlu'ydu farklı işlere bulaşırsa işte o zaman fişini çekerler bacaksızın.
Tabanda kac lot vardı bilen varmi
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin soylediginize aynen katılıyorum,ancak ne acıdır ki hak yiyenin yaninda bırakıyor bizi iblis...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tsk
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.bolgegundem.com/service/...mpression=trueAMN-LX9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre Kesici Yüzdeler değişmiş - %5 / %5
en azından yavaş düşecek :(
Bunlar santaj konusu yalan haberler
borc icin bizzat mucait in borcu diyor
Eger Buralardan dönüpte millete mal alma fırsatı verirsen patron efendi yani tavana kitlemezsen yazıklar olsun sana.
SİRENN:plc:
nerelerdesin gardaşım gizli gizli izleme
yarın 6-5 lot alırım bak gelmezsen almam :whistling:
bilirsin iyi kötü dipleri tuturmuşluğum var
Fırsat mı ohooo 4 gunde dustugu yer 78-52
Cıkarken 4 ayda çıkarsa ıyı bence
ihlas nerden girdiyse aklima 0.89 dan girdim sanirim epey kanırtcaklar bizi sahibide puştun tekiymis anlayip dinlemeden ziplarsan ziplatirlar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:kahkah:
Kendimi tutamayip cok konusmaktan korkuyorum,
Saka bir yana hummali calismalar icindeyim.. , mrmrsim seni bilmezmiyim:bravo: surda hic gormeyip ama oturup 2 muhabbetin belini kirmak istedigim kisilerden birisin. alis icin nereleri uygun goruyorsun, ayni anda sey olmasin diye :kahkah:
Borsa İstanbul yönetimi, pay piyasalarında aşırı oynaklık ve fiyatlardaki sert hareketleri sınırlamak adına aldığı tedbirleri yarından itibaren uygulamaya geçirecek.
Borsa İstanbul tarafından üye kuruluşlara gönderilen duyuruya göre, Pay Piyasası ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) gün içindeki hareket aralığını belirleyen fiyat marjları düşürülürken, hisse senedi fiyatlarındaki ani dalgalanmalarda çalışan "devre kesici"ye ilişkin de ayarlamalara gidildi.
Düzenlemeyle Pay Piyasasında, içinde bulunduğu pazar ve gruba göre yüzde 20 ya da yüzde 15 olan gün içi fiyat marjı, tüm gruplarda yüzde 10'a düşürüldü. Mevcut uygulamada yüzde 10 ve yüzde 7,5 olan "devre kesici tetikleme oranı" ise tüm gruplarda yüzde 5'e indirildi.
-Yarından sonra alacağın tedbirin içine tüküreyim diyesim geliyor.. Bacaksız küçük Co içerden (Bist) aldı tüyoyu gömdü holding hisesini %20 kaybeten yine biz yatırımcılar peki kazanan kim tabiiki dolandırıcı,hırsız,harami küçük Co..
Bir hisse senedini almak hep enkolayi gelmistir bana, satmaksa en zoru, ozellikle borsadaki ilk zamanlarimda dusecegini dusunsemde satamadigim cok olmustur.
Alinan tedbir kararini destekliyorum.