Sayfa 115/906 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 7242 madde; 913 - 920 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by heilzede Yazıyı Oku
    sn Siren buralardan al, tahtaya destek ol. Sen yapabilirsin.
    Heilzede, bir yerlerden elbet destek olacagim, lakin bu durumda benim yuzumden dahada dusururlermi yoksa oyalarlarmi iste ondan emin olamiyorum

2. Amin..Amin.. İnşha Allah..

3. Heilzede, bir yerlerden elbet destek olacagim, lakin bu durumda benim yuzumden dahada dusururlermi yoksa oyalarlarmi iste ondan emin olamiyorum........................................ ..

-Resmen bizlerle faşak (başak) geçiyorsun ya sana helal olsun..

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Heilzede, bir yerlerden elbet destek olacagim, lakin bu durumda benim yuzumden dahada dusururlermi yoksa oyalarlarmi iste ondan emin olamiyorum
    Siz eniyisi çaktırmadan aklınızdan geçen rakamlardan parça,parça alın. Farkına varmazlar.

5. Eyüp peygamberimiz kadar olmasa da ben yeterince sabırlıyım ve diyorum ki ben hala buradayım Ey İhlaslılar
    Her yükselişin bir düşüşü olduğu gibi her düşüşünde bir çıkışı vardır... Sadece zaman uzar o kadar..
    Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

6.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Heilzede, bir yerlerden elbet destek olacagim, lakin bu durumda benim yuzumden dahada dusururlermi yoksa oyalarlarmi iste ondan emin olamiyorum........................................ ..

-Resmen bizlerle faşak (başak) geçiyorsun ya sana helal olsun..
    Estagfurullah olur mu hic oyle sey sn kabile...mizacima ters...

Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Haklısın güzel kardeşim..Allah cümlemize sağlıklar,sabırlar,dayanma gücü nasip etsin diyelim..Çok fena olta attılar bizlere yani benim gibi düşünüp hareket edenlere mücahit efendinin ne kadar kötü bir iş insan olduğunu güven duymamamız gerektiğini bağıra çağıra söylememe rağmen ZOKAYI önce ben yuttum şuan hazımzızlık çekiyorum malesef geçmiş olsun bizlere diyorum..Büyük Allah nasılki çaresiz bir virüsle insanlığı dizayn edip ayar verdiyse bu hırsız işbirlikçi zalimlerinde zulimlerine son verecektir inşha Allah..Buradan tekrar söylüyorum mücahit Ören ,Rıza kutlu Işık Fetö'den daha tehlikeli ve acımasız zalımlardır bunlar devlet içinde böyledir tehlikedir ancak ne yazıkki devleti yönetenler ,spk,bist ve diğer kurumlar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile hareket edip bunlar gibi işinsanlarını koruyup kolluyorlar..Şimdi devlete bunları şikayet etsek banamı sordunuz almasaydınız,dolandırılmasaydınız diyecekler yine onları savunacaklar..Rabbim Allah'ın hakkaniyetli adaleti tecelli edecektir ..Yolun sonu görünüyor..
    DNA sını çözmüşsünüz.
    Bravo

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Arkadas kuresel krız var sız medyadan dolayı dusuyor dıyorsunuz son 1 ayda %30 un altında dusmeyen ne kaldı acaba

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 115/906 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •