Benden şimdilik bu kadar kalanlara hayırlı kazançlar biraz seyredicem.Dogrumu yapmışım yanlismi.ytd
Printable View
Benden şimdilik bu kadar kalanlara hayırlı kazançlar biraz seyredicem.Dogrumu yapmışım yanlismi.ytd
[QUOTE=TEKFAZ;4788491]Sürpriz yapacaklar yine baskılıyorlar... Tahminim yukarı çekip alacaklar dur bakalım (Zaten bugün yada yarın yönümüz belli olacaktı Belki bugünden belirlerler: Ya tarihi zirvelere giden bir süreç yahut yolun sonu THE END)
Baskın Basanındır..PC Başında olsak iyi olacak...[/QUOTE
Cuma günü beklediğim sürprizi tehirli olarak bugün yaptılar. Mal alamadığımız gibi 5.000 adetin de 1.500 ü gitti.
Sağlık olsun bugün bende çıkarım İnsanol . Başında beklenecek ganimet te kalmadı:)
ne olursa olsun herkes gider kuluçka kalır çünkü belli bir hedefi yok. arsan hesabı açmış o kadar.
sadece 4,80-90 arasından aldığı 25 lot trade malını satmak için 7-7,50 arasını bekliyor.
5 lerde iken 3 vakte kadar gidecek dedim geldiği yer 6.30 lar sizin kadar hava atmıyorum. Çünkü sadece tutturdum. Kasılacak bir durum yok. Arsan kendi istediği zaman gider. Hesabı olmaz bu işin. Ytd
Doğru ;Aynı birlerinin aylarca yaptığı gibi...
ayrıca kasmaya gerek yok 2 hafta önce çok şükür kazandık kazanacağımız kadar. Geçen hafta 5,80 altına gelmediği için hisse almadım, Endekse güvenemedim ,tercih meselesidir. Sen dahil kim hakkediyorsa helali hoş olsun (Herkesin cebi ayrı sonuçta)
Saatlik doji oluştu. 6.28 alti saatlik kapanişta stop olurum. Ama 6.37 saatlik kapanis yaparsa da tadindan yenmez. Y.T.D.
Ufkunuzu geniş tutun 12-15 TL olsa bile pahalı değil bu şirket bence hakettiği fiyat 15 TL evladiyelik bekliyorum burda
Artık çorba parası çıksın yeter yeterince kazandık gidermi gider ama bu jeopolitik durumlar nedeniyle her an her şey olabilir, diye temkinli davranıyorum.Arsan özelinde korkum yok 20 TL bile olsa pahalı demem ama şartlar sıkıntılı.ytd
Yine malımı aldılar 6.47 den şimdi malsiz bakicaz bakalım nerden mal sahibi olucaz.ytd
6.60 tan 200 lot işlem yapmış hepsi 1000 lot demekki. Ytd
Hayır ; 6,60 dan sattığı 145 lot (kısmi satmış )
diğerleri 6, 50 den gitmiş
Emirleri: 6,50-6,55-6,60-6,65-6,70-6,75-6,80-6,82 (Mutlaka Tavan girerim) girdim.
Hissede at koşturan (Teşkilat-ı Mahsusa daki) gruba sesleniyorum: 6,99 u yarın gösterin hisse geri gelsin sorun değil yakında 7 leri de devirecektir nasılsa.
Şu görüntüyü, şu grafiği mundar ediyorsunuz, vakit kaybısınız başka bir şey değil...
Ya şu arsana guzel bir haber düşse olma mi .... Hayeller Hayeller Hayeller ..Y.T.D.
Arsana açıklamak zorunda oldukları göze ve kulağa hoş gelen Bilançolar dışında yıllardır bahsettiğiniz türden bir haber gelmedi vermezlerde zaten...
6,30 altından Ufak ufak alımlara devam,. Bir tuğlada sen koy kampanyasını başlatıyorum.
BU kamillerin bu hafta yaptığı bir stratejiyi farkettim (Tesadüf olduğunu sanmıyorum)
İnsanol özelden sana yazıyorum.. Yarın bak bakalım nokta atışımı i yoksa gece açık mı yatmışız:)
Çok özür dilerim, ben bu mesajı önce yazdım sonra boş verdedim, sildiğimi sandım, sana Özelden ayrıca mesaj atarım diye düşündüm.Araya telefonlar girince unuttum. Topiğe göndermişim .Kafa gitti sanırım.
Hemen yazıyorum...
Tepkim " sizin biliyorum ayaklarınıza" şunu anlayın hiçbir şey bilmiyorsunuz. Ytd
Yahu neden anlamıyorsun, yada çarpıtıyorsun, Yarından bahsediyoruz, Bugünden değil...
Bugünkü fiyatlamaların yarına olan olası etkisinden bahsettim yani bir sav - bir olasılık isterse .5,99 a çeksinler fiyatı . 5,99 üzerinden bir hesaplama gibi düşün yani...
Bu heriflerin hareket tarzını anlamaya, çözmeye yönelik... (Yani senin gruptaki abilerinin)