Sayfa 118/263 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 937 - 944 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

Alıntı Originally Posted by TEKFAZ Yazıyı Oku
    Doğru ;Aynı birlerinin aylarca yaptığı gibi...
    ayrıca kasmaya gerek yok 2 hafta önce çok şükür kazandık kazanacağımız kadar. Geçen hafta 5,80 altına gelmediği için hisse almadım, Endekse güvenemedim ,tercih meselesidir. Sen dahil kim hakkediyorsa helali hoş olsun (Herkesin cebi ayrı sonuçta)
    halbuki hedefim dediğin yer cuk oturmuştu. hisse 6.50 yi hacimli geçerse senin hedefine kadar seri gidecek.insanolun hedefinden bahsettim.

2. Ufkunuzu geniş tutun 12-15 TL olsa bile pahalı değil bu şirket bence hakettiği fiyat 15 TL evladiyelik bekliyorum burda

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    halbuki hedefim dediğin yer cuk oturmuştu. hisse 6.50 yi hacimli geçerse senin hedefine kadar seri gidecek.insanolun hedefinden bahsettim.
    Şekil A Grafik B'de de görüldüğü gibi Alım fırsatını her zaman veriyor , Bu Teşkilat
    Demek ki arada bazen dışardan izlemek te lazım...

4.  Alıntı Originally Posted by TEKFAZ Yazıyı Oku
    Şekil A Grafik B'de de görüldüğü gibi Alım fırsatını her zaman veriyor , Bu Teşkilat
    Demek ki arada bazen dışardan izlemek te lazım...
    6,40 tan verdiklerimi 6-6.10 arası yerine koydum daha ne isteyim

5. Artık çorba parası çıksın yeter yeterince kazandık gidermi gider ama bu jeopolitik durumlar nedeniyle her an her şey olabilir, diye temkinli davranıyorum.Arsan özelinde korkum yok 20 TL bile olsa pahalı demem ama şartlar sıkıntılı.ytd

Alıntı Originally Posted by insanol34 Yazıyı Oku
    6,40 tan verdiklerimi 6-6.10 arası yerine koydum daha ne isteyim
    o aralıkda toplam 45bin lot işlem görmüş. hepsimi senindi? şayet 10-15 bin lot ile yapıyorsan her gün yapılabilir arsanda.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    o aralıkda toplam 45bin lot işlem görmüş. hepsimi senindi? şayet 10-15 bin lot ile yapıyorsan her gün yapılabilir arsanda.
    Artik bu seviyelerde 5_10 bin lot alıp satıyorum çok fazla riske girmek istemiyorum.Corba parası çıksın yeter.ytd

8. Yine malımı aldılar 6.47 den şimdi malsiz bakicaz bakalım nerden mal sahibi olucaz.ytd

Sayfa 118/263 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •