Endeks düşerken 1 er kademe düşüyor, endeks toparlasa da düştüğü yerde kalıyor. Kağıda talep yok maalesef. İşimiz zor bu denyo ile
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Endeks düşerken 1 er kademe düşüyor, endeks toparlasa da düştüğü yerde kalıyor. Kağıda talep yok maalesef. İşimiz zor bu denyo ile
38 de bırakmışlar bu gün de....
Gevşek hisse yine gevşemiş. Taban da yapsa şaşırmam artık
Okun yayını ne kasa gerersen ok o kadar uzağa fırlar!
Fakat anlayamadığım şey piyasa yapıcılar bu bankanın değerini bu fiyatta neden uygun görüyorlar 1,36₺ TL kuruş neden?
Ben ana hisseder sahibi ortak olsam bu banka yönetimini komple değiştirirdim !Piyasada esamesi yok
Gere gere okun lastiği harap oldu. Çok germek sıkıntı YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 nisan da viop a girecekmiş....
36. Kademede alış için 22.8 milyon lot yazılmış....
Ne yapacak bakalım....
Bataklığın neyine yorum yapalım? Aylardır hali ortada
sadece 36. kademeden, 24.6 milyon lot alınmış....
garan +2,18% olmuş....öteki bankalar da iyi....
bu kırmızı da....
Bataklık........ hissesi. Aldığıma bin pişman oldum, zararda olmasam 1 dk durmamYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeker finansal kiralama alınsa idi bunun yerine çok daha isabetli olurdu...
Kağıda sağlam tec ediyorlar ama, o kadar film izledim böylesini az gördüm
Kağıtta iyi bir oyun var, bıktırıp elinizden malınızı almak istiyorlar, bu böyle gitmeyecektir, yakında sert bir tepki mutlaka gelecektir, umarım yukarı yönlü olur...
Bist 0.3, bu %3 düşüyor. Yorum yapacak mantık kalmadı. Ne desek boş
ammada düşürmüşler....
Daha düne kadar 1.38 şu kadar lot vs var derken, 1.38 oldu 1.34...YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayırlı bol bereketli kazançlar olsun..
Artık gözümüz kulağımız Kap haberlerinde ,GYO başvurusunda ...SPK dan son kez izin aldılar başvuru için , önümüzde ki 2-3 hafta içerisinde Gyo başvurduk diye haber gelmesi lazım.. Sonraki evrak işleri,onay vs derken sürecin tamamlanması mayıs sonunu bulur gibi ...
Yatırımcıyı iyice bezdirdiler ,ellerini çabuk tutup süreci hızlandırmalarını temenni ediyorum ve bekliyorum.1,35 e banka mı kaldı ?
3 masa,5 sandalye şirketler nerelere geldi yazık günah ....YTD
Bu defa da GYO su gider, bu yine boşa kürek sallarYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bankanın yönetimi değişmeli!
Bu fiyatlarda bir banka olur mu 1,36₺ !Arkadaş 52 yıllık banka ve piyasa bu kadar ucuz bir fiyat biçiyor ve yönetimin hepsi 20 yıllık galiba ve banka bu fiyatlarda !Yazık YAZIK yazık
Valla hangi haberle yükselecek, daha doğrusu yükselecek mi merak ediyorum YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu günde bizim borsa siyasi belirsizlik yüzünden düşüyor!
İktidara güven azalıyor yatırımcı iştahı azalıyor borsayı satıp faize gidiyorlar
Bataklığa iyice girme niyetindesin herhalde sn hocamYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şerefsiz kağıt sanki 5 katına çıktıda hepsinden önce düşüyor
Şekergyo halka arz edilecek mi?
Bilen var mı
GYO bilmem de, şekeri halka arz ettikleri kesinYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeker GYO un web sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:
Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak; 30.06.2020 tarihli finansal tablolar ile planladığımız halka arzın, 31.12.2020 tarihli finansal tablolar ile yapılabilmesine yönelik Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığımız başvurumuzun, 13.11.2020 tarihli karar yazısıyla Sermaye Piyasası Kurulu tarafından olumlu karşılandığı şirketimize bildirilmiştir.
Kamuoyunun ve tüm paydaşlarımızın bilgisine sunarız.
Siteyi incelediğimde 12 aylık faaliyet raporu ve bilançonun hazırlık aşamasında olduğu görünüyor bilanço işi bittiğinde başvuruyu da yaparlar herhalde