Sayfa 119/174 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 945 - 952 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1. Herkese hayırlı bol bereketli kazançlar olsun..

Artık gözümüz kulağımız Kap haberlerinde ,GYO başvurusunda ...SPK dan son kez izin aldılar başvuru için , önümüzde ki 2-3 hafta içerisinde Gyo başvurduk diye haber gelmesi lazım.. Sonraki evrak işleri,onay vs derken sürecin tamamlanması mayıs sonunu bulur gibi ...
    Yatırımcıyı iyice bezdirdiler ,ellerini çabuk tutup süreci hızlandırmalarını temenni ediyorum ve bekliyorum.1,35 e banka mı kaldı ?
    3 masa,5 sandalye şirketler nerelere geldi yazık günah ....YTD

2. Bu defa da GYO su gider, bu yine boşa kürek sallar
     Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı bol bereketli kazançlar olsun..

Artık gözümüz kulağımız Kap haberlerinde ,GYO başvurusunda ...SPK dan son kez izin aldılar başvuru için , önümüzde ki 2-3 hafta içerisinde Gyo başvurduk diye haber gelmesi lazım.. Sonraki evrak işleri,onay vs derken sürecin tamamlanması mayıs sonunu bulur gibi ...
    Yatırımcıyı iyice bezdirdiler ,ellerini çabuk tutup süreci hızlandırmalarını temenni ediyorum ve bekliyorum.1,35 e banka mı kaldı ?
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu bankanın yönetimi değişmeli!
    Bu fiyatlarda bir banka olur mu 1,36₺ !Arkadaş 52 yıllık banka ve piyasa bu kadar ucuz bir fiyat biçiyor ve yönetimin hepsi 20 yıllık galiba ve banka bu fiyatlarda !Yazık YAZIK yazık

4. Valla hangi haberle yükselecek, daha doğrusu yükselecek mi merak ediyorum
     Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Bu bankanın yönetimi değişmeli!
    Bu fiyatlarda bir banka olur mu 1,36â�º !Arkadaş 52 yıllık banka ve piyasa bu kadar ucuz bir fiyat biçiyor ve yönetimin hepsi 20 yıllık galiba ve banka bu fiyatlarda !Yazık YAZIK yazık

5.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı bol bereketli kazançlar olsun..

Ne kadar bezdirirlerse o kadar iyidir. Yalniz kagitta cok fazla ky var. ins twit ve telegram dolu. Bir sure daha baskilarsa sasirtmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Ne kadar bezdirirlerse o kadar iyidir. Yalniz kagitta cok fazla ky var. ins twit ve telegram dolu. Bir sure daha baskilarsa sasirtmaz.
    Biraz daha küçük yatırımcı olsun o zaman. 10 000 lot 1.31'den aldım. 1.30'dan bir 10.000 lot daha girdim.Verirse bir 10 000 lot daha alacağım. Baskılasın. Ben de zaman çok. Yatarım kulağımın üstüne.

7. Bu günde bizim borsa siyasi belirsizlik yüzünden düşüyor!
    İktidara güven azalıyor yatırımcı iştahı azalıyor borsayı satıp faize gidiyorlar

8. Bataklığa iyice girme niyetindesin herhalde sn hocam
     Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Biraz daha küçük yatırımcı olsun o zaman. 10 000 lot 1.31'den aldım. 1.30'dan bir 10.000 lot daha girdim.Verirse bir 10 000 lot daha alacağım. Baskılasın. Ben de zaman çok. Yatarım kulağımın üstüne.

Sayfa 119/174 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •