Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Arkadaþlar;Daha önce (bedelli öncesi.) dikkat ettiyseniz,Banka,Sürekli Olarak Þeker Finans Kiralama AÞ .hissesi satmýþtý..Oradan topladýklarý para ile Hem Þekerbank Bedelliye kaynak saðladýklarýný,Hem de Hisseyi 2.13 lere kadar götürdüklerini düþünüyorum..Sonrasýnda 1 ileri ,3 geri þeklinde hareketler ile bizleri ve yeni alýþ yapan ortaklarý ürkütmeden ellerindeki kaðýtlarý bize sattýklarýný düþünüyorum..Ve,Ha bugün ha yarýn Hisse Fiyatý toparlanýr derken bu günlere ( 1.37.TL ) kadar gelindi...
Þimdi de,Ayný Taktikleri SEKFK Bedellisi için yapýyorlar...
Oradaki süreç bitene kadar da bu sürünceme devam eder görünüyor..
Umarým ben yanýlýrým ve zararda bekleyen herkes mutlu olur...
ÞEKERFÝNANSALDAKÝ PAYI %47 den %37 ye düþmüþ Þekerbank ýn!!!
Tavandan 5,19 san satmýþ malý
Diðer bir önemli konu; Þeker GYO nun halka arz edilmesi projesi....
Þeker finans'in bedelli iþi bitince, sýra ona gelecektir....
Buradan çýkarmamýz gereken sonuç;O Tarihe kadar bir ( Tahminen Ocak 2021 ) Banka Hissesi 1.34 - 1.50 TL arasýnda Gidip geleceðidir... Þeker GYO nun arz süreci baþladýðýnda, Fazla talep çekebilmek için , Banka Hissesi fiyatýný da yükseltirler ,diye düþünüyorum...
Bu süreç içerisinde de, Bedelli yolu ile (önce banka,sonra finansal kiralama) gereken parayý toplama iþini bitirmeleri gerekir...Benim aklým, Mantýðým bunu söylüyor.. Yaþarsak görürüz..
þeker bank in ortaðý mi þeker bank in hisse sini satýyor yoksa seker finans in mi hisselerini satoyor
Yer Ýmleri