6.33 üzeri kalıcılaşırsa önü açılır hocam.YTD.
Printable View
Esma PAPIL tebrikler...
PAPIL kızımıza nazar değdirmeyin dostlar....YTD.
bunlar devede kulak ta hisse çok aslında :) Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhabalar, klgyo icin görüşü olan takibinde olan var mi?
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta vadeli hisselerimizden PARSN oda yola çıkmış26.65 üzeri 30.50 ler hedefte olur.MaşaAllah hisselerimiz iyi gidiyor.Şu IPEKE ayak udurmadı geride kaldı sıra onada gelek.KAÇIŞI yok...YTD.
Arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız belki fayadalanan olur....
Araç ve ekipmanların günü bugün...
Gyo lardan pagyo sabah iyi alış oldu .
Klmsn lkmnh egeser sermayesi az temeli sağlam lardan vb.
Bntas ve dmsas ucuz kalmış lardan ytd.
Esma Hanım Lokman hekim yerine devayı tercih edince malesef çok olumlu olmadım. Şükür asuzudan biraz aldım ama erken çıkıp tekrar girmemek hataymış. Genelde çok kısa işlem açıyorum o yüzden sizlerle pek uyuşamıyoruz. Ama günlükte birşeyler yakalamaya çalışıyorum. Yorumlarınız birçok arkadaşa yol gösterici ve bilgi verici oluyor. Ben de zaman zaman yararlanıyprum. Teşekkürler
LKMNH karlı bir firma ve mevcut sermayeyi yükseltmek zorunda piyasa zaten bunu satın alıyor.DEVA uzunda olmalı ve çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum.UZUNDA endeks düzelmesinde almayı düşündüğüm hisselerdedir.GÜNlük dikkatimi çekenleri yazıyorum faydalanan olur.Sermayenin %90 kaybeden birisi olarak o zor günleri kimse yaşamasın diye kendimce bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.O zor günlerimde Çelik hocam bana moral ve güç kattı.Her daim kendisine duacıyım.
Orta vadede takip ettiğim PARSAN ımızda tavan kapattı .30.50 yeni hedefi olsada yarın yollarım büyük ihtimalle gitmeyen babayitlere selam verelim artık. kesinlikle YTD.
Hakan hocam MEGAP da hedefiniz nedir teknik olarak???
Güzel bir formasyonu var gibi hacimleri de yükselmiş galiba bedelsizi de var.
megap 10.40 ı görelim bakalım
O zaman çelik hocaya sorarız bilemem
Hocam rica etsem yyapı yorumunuzu önemsiyorum tşk.
Nibas için görüşleriniz nelerdir acaba
yyapı bence doygunluğa ulaştı tabi ki bana göre :)
nibas güç toplaması lazım bence riskli
Hakan hocam yünsada beklenti nereler bir hedef fiyatı varmı kısa veya orta vadede elimde tutuyorum..