Sayfa 119/602 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Klmsn lkmnh egeser sermayesi az temeli sağlam lardan vb.

2. Bntas ve dmsas ucuz kalmış lardan ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız belki fayadalanan olur....
    Esma Hanım Lokman hekim yerine devayı tercih edince malesef çok olumlu olmadım. Şükür asuzudan biraz aldım ama erken çıkıp tekrar girmemek hataymış. Genelde çok kısa işlem açıyorum o yüzden sizlerle pek uyuşamıyoruz. Ama günlükte birşeyler yakalamaya çalışıyorum. Yorumlarınız birçok arkadaşa yol gösterici ve bilgi verici oluyor. Ben de zaman zaman yararlanıyprum. Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Bntas ve dmsas ucuz kalmış lardan ytd.
    BNTAS takip ettiğim, ucuz kalan tek ambalaj diyebiliriz . .

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    24.44 ten verdim aşağılardan yerine koymak için fırsat kolluyorum.YTD.
     Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    PAPIL i 23.90 la gene yola devam...YTD.
     Alıntı Originally Posted by Wolfspeed45 Yazıyı Oku
    Esma Hanım Lokman hekim yerine devayı tercih edince malesef çok olumlu olmadım. Şükür asuzudan biraz aldım ama erken çıkıp tekrar girmemek hataymış. Genelde çok kısa işlem açıyorum o yüzden sizlerle pek uyuşamıyoruz. Ama günlükte birşeyler yakalamaya çalışıyorum. Yorumlarınız birçok arkadaşa yol gösterici ve bilgi verici oluyor. Ben de zaman zaman yararlanıyprum. Teşekkürler
    LKMNH karlı bir firma ve mevcut sermayeyi yükseltmek zorunda piyasa zaten bunu satın alıyor.DEVA uzunda olmalı ve çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum.UZUNDA endeks düzelmesinde almayı düşündüğüm hisselerdedir.GÜNlük dikkatimi çekenleri yazıyorum faydalanan olur.Sermayenin %90 kaybeden birisi olarak o zor günleri kimse yaşamasın diye kendimce bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.O zor günlerimde Çelik hocam bana moral ve güç kattı.Her daim kendisine duacıyım.

Orta vadede takip ettiğim PARSAN ımızda tavan kapattı .30.50 yeni hedefi olsada yarın yollarım büyük ihtimalle gitmeyen babayitlere selam verelim artık. kesinlikle YTD.

6. Hakan hocam MEGAP da hedefiniz nedir teknik olarak???

7. Güzel bir formasyonu var gibi hacimleri de yükselmiş galiba bedelsizi de var.

8. megap 10.40 ı görelim bakalım

Sayfa 119/602 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •