BRYAT 452 ALCAR 322 ne demişti Uzun yalancı BRYAT ı geçiyoruz,maça yetmeyince BRYAT a göre gitmiyoruz,Ulen At hırsızları ve goygoycuları oyunun sonunu göreceğiz bakalım sizi gidi ALCAR yönetimi şirketi maymun edenlere hâlâ seyircisiniz
Printable View
BRYAT 452 ALCAR 322 ne demişti Uzun yalancı BRYAT ı geçiyoruz,maça yetmeyince BRYAT a göre gitmiyoruz,Ulen At hırsızları ve goygoycuları oyunun sonunu göreceğiz bakalım sizi gidi ALCAR yönetimi şirketi maymun edenlere hâlâ seyircisiniz
halay çekmiyor muyuz. halaybaşı nerede?
neyse sevenhill 326.80 önemli demişti, yine oralara gelmiş bakalım neler olacak.
Yıllar geçti satıştaki Tuzla arazisinden hiçbir haber yok. Satış süreci devam ediyor dediğinden bugüne birkaç ay sonra üç yıl dolacak.
Şirket yönetimi bu geçen uzun zamandır yatırımcılarına arazinin son durumu ile ilgili Kap bilgilendirmesi göndermedi.
Çapsızlık ve vizyonsuzluk ta üst düzey bir grup var tahtada. Şirket buna müsaade ediyor.
Dolaşımda,
1.500 bin lotlu alcar 309 tl
1.500 bin lotlu konya 870 tl
9.400 bin lotlu bryat 441 tl
Çapsız, vizyonsuz, çulsuz, Sultan Ahmet te mendil açan spek bu tahtada!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Çapulculara hisseni teslim edersen, seni böyle madara ederler Alarco yönetimi...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Ulen At hırsızları kafadan hastasıniz hakkaten neyin derdindesiniz kimi dökeceksiniz lotunuza paranıza mi güveniyorsunuz BRYAT 450 ALCAR 309 inanalımmı seni Uzun yalancı hâlâ BRYAT ı geçecekmiyiz yoksa ağababalarin bu fiyata razı mı 3.ceyrek muazzam bilanço ve kâr gelecek 2022 mutlaka bedelsiz ve sermaye artırımı yılı olur o zaman 800 den aşağı fiyata razı olur musunuz 4 ay sonra göreceğiz filmin sonunu
Elinizde toshiba ve carrier olarak 2 DÜNYA markası var. Bunlar bu tahtadaki çulsuzlara yakışmıyor alarco yönetimi. İş tuttuğunuz bu spek ve avanelerini değiştirme zamanı hala gelmedi mi? Bu kadar mı aç gözlüsünüz....
326.80 nakavt oldu..
ama gelmesi gereken bilge amcamız gelmemiş.. neyse gelir bugün yarın biz de bilgeleniriz..
şimdi 337.20 üstü kalıcılık ister..
https://i.resm.im/oOASB0o.JPG
Bryat Piyasadaki lot sayısı (halka açık) 9.421.000 dolaşımdaki lot sayısı 3.587.000 adet. Yani satılabilir lot sayısı 9 421 bin.(çoğu patronda) Patron istediği zaman satışa geçebilir.
https://i.hizliresim.com/l55xk8v.jpg.com/l55xk8v]
Okuduğunu ve gördüğünü anlama özürlü cahil gelip burada ders vermeye çalışıyor. Yönetimdeki arkadaşım lütfen herkese aynı ADALET! Çekişme vs. Bana ceza verip bu vip! pazarlamacıyı burada halen yazdırmayın ltf.
Bryat Piyasadaki lot sayısı (halka açık) 9.421.000 dolaşımdaki lot sayısı 3.587.000 adet. Yani satılabilir lot sayısı 9 421 bin.(çoğu patronda) Patron istediği zaman satışa geçebilir.
https://i.hizliresim.com/l55xk8v.jpg.com/l55xk8v]
Lot sayıları karşılaştırma. Fiili dolaşım yanıltır...
Alcar piyasadaki lot sayısı: 1.595 bin Anlık fiyat: 339 TL
Konya piyasadaki lot sayısı: 1.642 bin Anlık fiyat: 866 TL
Bryat piyasadaki lot sayısı: 9.421 bin Anlık fiyat: 470 TL
Sonuç: ALCAR DAKİ, ÇAPSIZ, BASİRETSİZ, HIRSIZ BİR EKİP... Sabır yazan vatandaş, bu kağıtdaki 11. Yılım. Sabır mı dedin[emoji23][emoji23][emoji23]
Bryat
https://i.hizliresim.com/4d3inuw.jpg
Alcar
https://i.hizliresim.com/p5ee3n0.jpg
Konya
https://i.hizliresim.com/suljo60.jpg
lot sayısı.. kimse bilememiş.. 3.587.750
0= 0 berabere kaldınız.. tamam işte..
https://i.resm.im/v66x8QM.JPG
bu da alcar..
https://i.resm.im/604zsef.JPG
Senetler bölümü, senetlerle ilgili temel analiz teknik analiz ve ilgili haberlerin paylaşılması için açılmıştır.
kavgalarınızı, tartışmalarınızı, birbirinize veya şirket yöneticilerine hakaret etmek için forumu kullanmayınız.
başlığın amacı bilgi paylaşımı içindir, okuduklarım arasında bilgi paylaşımı göremiyorum.
Iyi de yazimizi niye siliyorsunuz,hakaret yoktu...
Hakaret ve küfür olmadıktan sonra yazılar niye silinir,teknik ve temel derseniz heryerden görürsünüz tradingwiev , Matrix gibi burası forum köşesi adamın fikri ve yorumu varsa kuralları çerçevesinde niye yazmasın eleştiri ve iki çift söz etmeyecekse forum ne işe yarar yeterli küfür ve hakaret olmasın
Üye olmadan önceden beri uzaktan sadece okuyarak bu forumu takip ediyordum. En son ben bile uzun yatırımcı nickli provakatöre bir kaç kelime yazmak için foruma üye oldum. Bilgi paylaşan arkadaşları da uzun yatırımcı nickli speğin buradaki elemanı terörize ediyor, BİLEREK! Teknik, temel paylaşım yapan kim varsa hedefinde. ADAM BURADA G Ö R E V L İ. (Sayın q sullivan ın dediğini önemsiyorum. Borsa ile bu kadar alakalı, derinlik ekranı bile olan kişi, neden sadece alcar da yazar!!!!!, nickini görebiliyorsanız lütfen ssdece siz bakın. Başka hissede yazısı var mı?, biz göremiyoruz, açmıyor. Q sullivan mart yada Nisan2021 de bunu dile getirdi. Kendileri buna KÖR, SAĞIR, DİLSİZ) Kendine zorla küfür yada hakaret ettirerek forumdan uzaklaştırıyor/attırıyor. Siz burayı doğal olarak okumuyorsunuz, şikayet olunca bakıyorsunuz. Şurada sorsanız forumu terörize eden kim diye sorsanız, %99 bu vatandaş der. Arkadaşın dokunulmazlığı mı var... Saygılar...
kimse dokunulmaz değildir forumda, bahsi geçen kişi de yasaklı şu an için..
........................
nickini görmek ne demek, herkes herkesi görebilir, devamlı aynı konudan bahsediyor sullivan
nickine tıkla açılan pencereden forum gönderileri ne tıklarsan, görür herkes tüm gönderileri.
veya nickine tıkla profiline gir, solda tüm başlattığı konular, tüm gönderilerini bul vs. vs.
bunu kimse kapatamaz, görünmez olamaz. forumu kullanmasını bilmiyor olabilirsiniz.
kimsenin, yazılarımı kimse görmesin diye bir şık yok forum alt yapısında.
kişi sadece özel mesaj sistemini kapatır, özel mesaj almak istememek hakkına her üye sahiptir.
Siz kişinin nickine tıkladığınızda görebiliyormusunuz?
Ben de göremiyorum. Mobil uygulamadan bakıyorum. Kişinin üzerine tıklayıp, mesajlar ve oradan da cevapları tıkladığınızda kişinin yaptığı paylaşımlar görünmeli. Diğer Arkadaşlarda görünüyor, bu vatandaş da görünmüyor. Kapatmış. Demekki uygulamada kapanabiliyor. Nasıl oluyor bilmiyorum. Belki de pc de ayarlanabiliyor...
pc den, mozilla ve chorome ile bakıyorum, sizde bakınca görürsünüz.
kapatamaz geçmiş gönderileri.
mobil styles ile de üyenin profiline girilince, tüm başlattığı konuları ve tüm gönderileri görebilirsiniz,
bunu kapatacak bir özellik forumda mevcut değil.
üyeler sadece özel mesaj sistemini kapatabilir.
Siz pc de kişinin gönderilerini görebiliyormusunuz? Merak ettim. Q sullivan haklı mı? Kişi sadece burada görevli mi? Bu konuyu 4-5 ay önce dile getirmişti. O tarihten sonra uyanmış, başka yerlerde yazmış olabilir.
Mobil uygulamada gönderileri görünmüyor. Diğer arkadaşlar nerede ne yazmış görünüyor. Elimde pc yok şuan, çocukta, bende karantinadayım. 12 gün sonra bakıcam pc den. Tşk. İyi günler.
Sayın sevınhıll teknik paylaşım yapan bir arkadaş. Bu vatandaşa bulaşmadı, uzun .... aşağıdaki, insanı iflit eden yazıyı yazdı. Bunda ard niyet var arkadaş. Uzun yatırımcı nickli kişinin bu forumda tek bir teknik-temel paylaşımını gösterebilecek bir kişi yok. Çünkü paylaşımı yok. Öyle bir niyeti de yok. Buradaki tek görevi teknik-temel paylaşım yapan, azda olsa ky ye önünü görmesini sağlayan kişileri forumdan attırmak.
bende görülüyor, herkeste görülüyor pc de, pc de mobil styles ile de görülüyor,
mobil uygulama tapatalk ile girince de görülüyor,
forumda yazıları kapatma özelliği yok zaten..
üyeler ilgili kişinin yazılarını görmek istemiyorum, seçeneği var sadece, o durumda ekranda yazısını görmezsiniz.
bunu da, siz yaparsanız yazılarını görmezsiniz. kişinin pofiline girip ( Ret Listesine ekle ) ye tıklarsanız, o kişinin yazılarını görmezsiniz.
başka bir seçenek yok.
Ben diyorum ki, aynı lotlu, karı, bedelsizi alcar a göre çok daha az olan konya bile şuan (860 TL) ise maksimum (1.800) TL yi görüyor.
BRYAT ile kıyaslanması ayrıca abest ile iştigaldir. (bryat son 6 ayda alcar ın 40 yıllık biriktirdiği özsermayesi kadar özsermaye yaratan firma. 350 milyon TL.) Tahtadaki ekip, bryat korelasyonu ile hareket ediyor lakin bryat aşağı geldiğinde daha çok!
UZUN YATIRIMCI NİCKLİ KİŞİYE 4 SORUM VAR;
1- Alcar ın, konya hissesinin 1.800 tl yi gördüğü ortamda, ite kaka zorla 566 tl ye götürülmesi, ve sonrasında 240 TL ye kadar indirilmesinden rahatsızlık duymama nedenin nedir?
2- 10+ yıldır bu hissedesiniz, geçen yıla kadar 11 yıl boyunca hisse 30-60 arası süründürüldü, tarihi yıllık 50 milyon (2017 yada 2018 de) civarı kar ettiği yılda bile, hiçbir prim yapmamasına rağmen 38 TL de kar açıkladığı gün (yaklaşık tam hatırlamıyorum) taban yaptırılması sizi rahatsız etmiyor mu? Teşekkür mü etmeliyiz? Bu ş.... sizlik değil de nedir?
3- Sen spek ve onunla iltisaklı değil isen, niye bu kadar gocunuyorsun. NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUYORSUN..Burada teknik, temel paylaşan herkesi, bir şekilde bulaşıp, speğe ve ekibine laf eden her kişiyi hedef alma amacın nedir? Bu kişiler seni neden bu kadar rahatsız ve hazımsız ediyor? SEN SADECE BURADA UZUN YATIRIMCI NİCKİ İLE YAZAN SIRADAN BİRİ İSEN, SPEĞE EDİLEN HER SÖZÜ SİTE YÖNETİMİNE ŞİKAYET ETMEDEKİ AMACIN NEDİR? NEDEN SADECE SEN RAHATSIZ OLUP, ÜZERİNE ALINIYORSUN?
4- EN ÖNEMLİ SORU, DOĞRU DÜRÜST TEMETTÜ BİLE VERMEYEN BU HİSSEDE 10+ YILDIR BULUNMA AMACIN NEDİR?
Hani evlada miras bırakacaksın diyeceğim, miras bırakılacak imkb deki son hisselerden. Ne doğru dürüst temettü verir, ne bedelsiz verir, ne prim yapar. Ben sırf inat uğruna tutuyorum. Ana parayı aldım, Kalan ana paranın 20 katı ile devam. 4 hanelere kadar buradayım....
Ayrıcaaa size (ekibe) rahat rahat bu hisseyi pazarlatmayacağım, bunu da bilin!
Güzel sorular...umarim cevaplanir....
Tahtadaki ekip, bildiğimiz gibi, beni asla şaşırtmıyor, yanıltmıyor. KALİTESİZ koç!
Uzun un mesaj sayısı 1209 olmuş. Buradan harici başka yerde de yazmaya başlamış, ama çooook geç kaldın koçum. Forumda herşey kayıtlı. Yemezler.....
At hırsızları 373 çok gitti kağıt şimdi 345 olduezberledik bunları devam edin BRYAT geçeceğiz 😀 Sizi ALCAR yönetimi seyirci olun görmezden gelin
dün atamamıştım ama aşağısı bu şekilde 341 onun altı 332 civarı..
https://i.resm.im/htJ82CL.JPG