Originally Posted by
O'Sullivan
Ben diyorum ki, aynı lotlu, karı, bedelsizi alcar a göre çok daha az olan konya bile şuan (860 TL) ise maksimum (1.800) TL yi görüyor.
BRYAT ile kıyaslanması ayrıca abest ile iştigaldir. (bryat son 6 ayda alcar ın 40 yıllık biriktirdiği özsermayesi kadar özsermaye yaratan firma. 350 milyon TL.) Tahtadaki ekip, bryat korelasyonu ile hareket ediyor lakin bryat aşağı geldiğinde daha çok!
UZUN YATIRIMCI NİCKLİ KİŞİYE 4 SORUM VAR;
1- Alcar ın, konya hissesinin 1.800 tl yi gördüğü ortamda, ite kaka zorla 566 tl ye götürülmesi, ve sonrasında 240 TL ye kadar indirilmesinden rahatsızlık duymama nedenin nedir?
2- 10+ yıldır bu hissedesiniz, geçen yıla kadar 11 yıl boyunca hisse 30-60 arası süründürüldü, tarihi yıllık 50 milyon (2017 yada 2018 de) civarı kar ettiği yılda bile, hiçbir prim yapmamasına rağmen 38 TL de kar açıkladığı gün (yaklaşık tam hatırlamıyorum) taban yaptırılması sizi rahatsız etmiyor mu? Teşekkür mü etmeliyiz? Bu ş.... sizlik değil de nedir?
3- Sen spek ve onunla iltisaklı değil isen, niye bu kadar gocunuyorsun. NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUYORSUN..Burada teknik, temel paylaşan herkesi, bir şekilde bulaşıp, speğe ve ekibine laf eden her kişiyi hedef alma amacın nedir? Bu kişiler seni neden bu kadar rahatsız ve hazımsız ediyor? SEN SADECE BURADA UZUN YATIRIMCI NİCKİ İLE YAZAN SIRADAN BİRİ İSEN, SPEĞE EDİLEN HER SÖZÜ SİTE YÖNETİMİNE ŞİKAYET ETMEDEKİ AMACIN NEDİR? NEDEN SADECE SEN RAHATSIZ OLUP, ÜZERİNE ALINIYORSUN?
4- EN ÖNEMLİ SORU, DOĞRU DÜRÜST TEMETTÜ BİLE VERMEYEN BU HİSSEDE 10+ YILDIR BULUNMA AMACIN NEDİR?
Hani evlada miras bırakacaksın diyeceğim, miras bırakılacak imkb deki son hisselerden. Ne doğru dürüst temettü verir, ne bedelsiz verir, ne prim yapar. Ben sırf inat uğruna tutuyorum. Ana parayı aldım, Kalan ana paranın 20 katı ile devam. 4 hanelere kadar buradayım....
Ayrıcaaa size (ekibe) rahat rahat bu hisseyi pazarlatmayacağım, bunu da bilin!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yer İmleri