Originally Posted by
O'Sullivan
Ben diyorum ki, ayný lotlu, karý, bedelsizi alcar a göre çok daha az olan konya bile þuan (860 TL) ise maksimum (1.800) TL yi görüyor.
BRYAT ile kýyaslanmasý ayrýca abest ile iþtigaldir. (bryat son 6 ayda alcar ýn 40 yýllýk biriktirdiði özsermayesi kadar özsermaye yaratan firma. 350 milyon TL.) Tahtadaki ekip, bryat korelasyonu ile hareket ediyor lakin bryat aþaðý geldiðinde daha çok!
UZUN YATIRIMCI NÝCKLÝ KÝÞÝYE 4 SORUM VAR;
1- Alcar ýn, konya hissesinin 1.800 tl yi gördüðü ortamda, ite kaka zorla 566 tl ye götürülmesi, ve sonrasýnda 240 TL ye kadar indirilmesinden rahatsýzlýk duymama nedenin nedir?
2- 10+ yýldýr bu hissedesiniz, geçen yýla kadar 11 yýl boyunca hisse 30-60 arasý süründürüldü, tarihi yýllýk 50 milyon (2017 yada 2018 de) civarý kar ettiði yýlda bile, hiçbir prim yapmamasýna raðmen 38 TL de kar açýkladýðý gün (yaklaþýk tam hatýrlamýyorum) taban yaptýrýlmasý sizi rahatsýz etmiyor mu? Teþekkür mü etmeliyiz? Bu þ.... sizlik deðil de nedir?
3- Sen spek ve onunla iltisaklý deðil isen, niye bu kadar gocunuyorsun. NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUYORSUN..Burada teknik, temel paylaþan herkesi, bir þekilde bulaþýp, speðe ve ekibine laf eden her kiþiyi hedef alma amacýn nedir? Bu kiþiler seni neden bu kadar rahatsýz ve hazýmsýz ediyor? SEN SADECE BURADA UZUN YATIRIMCI NÝCKÝ ÝLE YAZAN SIRADAN BÝRÝ ÝSEN, SPEÐE EDÝLEN HER SÖZÜ SÝTE YÖNETÝMÝNE ÞÝKAYET ETMEDEKÝ AMACIN NEDÝR? NEDEN SADECE SEN RAHATSIZ OLUP, ÜZERÝNE ALINIYORSUN?
4- EN ÖNEMLÝ SORU, DOÐRU DÜRÜST TEMETTÜ BÝLE VERMEYEN BU HÝSSEDE 10+ YILDIR BULUNMA AMACIN NEDÝR?
Hani evlada miras býrakacaksýn diyeceðim, miras býrakýlacak imkb deki son hisselerden. Ne doðru dürüst temettü verir, ne bedelsiz verir, ne prim yapar. Ben sýrf inat uðruna tutuyorum. Ana parayý aldým, Kalan ana paranýn 20 katý ile devam. 4 hanelere kadar buradayým....
Ayrýcaaa size (ekibe) rahat rahat bu hisseyi pazarlatmayacaðým, bunu da bilin!
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri