Misyonu ucuz yemek satmak/dağıtmak olmayabilir
Printable View
Bu gece FED tutanakları açıklanıyor mu ?
Şey deki huzursuzluk tutanaklardan mı yoksa yarın ki PPK dan mı ?
Bu ülkede 16 yaşında bir kız zorla kaçırılan ve daha sonra nisanlandirildigi kişi tarafından Boğazı kesilerek öldürüldü..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e515271209.jpg
Binali Bey i izliyorum az biraz Ahmet Hakanın ikna olmaya çalışan soruları ile çok aydınlandım ,
Mesela her sorunumuz küresel meseleden miş , yani herşey küresel durumdan , bu yüzden az biraz zaman sonra her yer yeşillenecek miş .Elektriği dağıtan zaten pek bi para kazanmiyormus , satan ayrıymış o da zavallıymış sadece yüzde 1 alıyormuş , simdi gerçekten üzüldüm, ben şahsen imkan olsa faturayı fazla ödeyip , bu dağıtım şirketlerine koltuk çıkmak istiyorum nereye başvurmalıyım ?
Yeni görüşüm şu , madem ders ücretli öğretmen var , o zaman namaz ücretli imam olsun , yani imam namaz başına para alsın bayram ve cuma namazları yüzde yuz zamlı olsun. Boylece 10 bin imam açığı en ekenomik şekilde çözülsün .Olmaz mi ?
Bence olmaz. Kaynak :whistling:
Tutanaklar açıklandı ortalık sakin
Federal reserve faiz artırmaması için neden kalmadı? Arttıracak
Saldırsaydı rus. Savaş ekonomisi çarkları dönsün diye Üretim için arttıramıyorum deyecekti
Adam yani meşhur kısa boylu Rus herif
Sadece batı alemini değil , finansal piyasaları da Başak oğlanı yapmış:)
Tabi , yatırım tavsiyesi asla değil
Daha dedikodu bol ama yeni destur ettik foruma
Henüz kimseyi tanımıyoruz
Zamanla yazarız biz de , belki
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. İşte kollektif düşüncenin gücü... Bal gibi de olur. Fakat kaynak okullar boş kalır diye yapmazlar. Köyde din görevlisi çiftçilik- hayvancılık yapıyor. Büyük şehirlerden gelen cenazelerin defin işlemlerinde resmi bir tarife yok ama muhtar - azalara cenaze yakınları '' usul, adap '' sorduğunda imamın cebine 500 , mezar kazanlara 500 diye saymaya başlıyorlar. Öğretmene 500 diyene rastlamadım.
Moruk nerde
Fed Tutanakları: Katılımcılar, uygun politika ayarlamalarının uygulanmasında esnekliğin devam ettirilmesinin yönlendirici prensip olmamayı sürdürülmesi gerektiğini vurgulamaya devam etti
Fed Tutanakları: Katılımcılar, Komite'nin net varlık alımlarını yakın zamanda tamamlanması gerektiği görüşünü devam ettirdi
Fed Tutanakları: Katılımcıların çoğu federal fon faiz oranı için hedef aralığın 2015 sonrası dönemde yapılandan daha hızlı artırılması gerektiğini ifade etti
Fed Tutanakları: Katılımcılar,bilanço daraltma konusunda spesifikbir karar almadı
Fed Tutanakları: Katılımcıların çoğu, net varlık alımlarının Aralık ayında açıklanan takvime göre azaltılmaya devam edilmesini ve Mart ayının ilk yarısında sona erdirilmesini tercih etti
Fed Tutanakları: Katılımcıların bir çoğu işgücü piyasasını maksimum istihdam seviyesinde veya yakın gördüklerini vurguladı
Fed Tutanakları:
-Katılımcılar enflasyonun 2022 içinde yavaşlamasını bekliyor
-FOMC üyeleri enflasyon için risklerin yukarı yönlü olduğunu değerlendirdi
-İki üye varlık alımlarının Mart'tan önce sona erdirilmesini istedi
Fed Tutanakları:
-İki üye ekonominin büyük olasılıkla maksimum istihdama henüz ulaşmadığını savundu
-Katılımcıların çoğu eğer enflasyon lüksek kalır ise faizlerin daha hızlı artırılmasının gerekeceğini vurguladı
The federal reserve kurumun abd deki adı
Bana da o diyarda yadellerde yani
The Dursun derler
Bir de Temel var ama o ayrı onda The ön eki yok
Bizim uşaklarla bir ara tanışıruz inş.
O da ingilizcede
The uşaks üstten apostrof işareti var en son s harfinden bir önce
Herkese iyi uykular
Misyonumuz
Huzurlu uyu Mutlu kalk
Ünlü anketçi gündemi salladı! AKP’yi şoke edecek açıklamayı yaptı: "Erdoğan giderse..."
https://www.youtube.com/watch?v=4mJ5hXwfJY4
-> “Elektrik dağıtımının devlet eli ile yapılması, elektriğin üzerindeki vergi yükünün kaldırılması yükü hafifletecektir" diyen Bahçeli’ye kendisinden sert yanıt: ''Ne yapmak, nereye varmak istemekteyim?!''
zaytung'dan:)
Olay yerinden bildiriyorum. Marmaris sanayi esnafi , ogrenciler ve yat cekek ve tamir isletmelerinde calisan cogu kesim burada yemek yer. Yazlari otel personelleri ve otobus soforleride ekleniyor tabiki. Hatta yazlari tatile gelen bazi rus ve ingiliz turistleri bile gorebilirsiniz.
Amac hem hayir yapmak hemde surumden para kazanmak. Restoran kendi yerleri kira masraflari yok. Genellikle nakit para ile calisirlar ama en son gittigimde pos makineside vardi. Yemek yiyen kisilerin cogu nakit parayla odemeyi tercih ediyorlar. Kart aliskanliklari pek mevcut degil. 30-40 yildir bu isi yapiyorlar. Mutfak calisanlari eski guvenilir ascilar belkide akrabalari. Haci dedenin oglu her zaman kasada.
Yemeklere gelirsek kotu demek haksizlik olur. Verilen para karsiligi alinan hizmete bakinca , masadan kalkarken pismanlik olmuyor.
Sulu yemek bende tercih etmiyorum genellikle. Yillardir pide cesitlerinden , ciger kavurmasindan ve pilavindan memnunum :)
2008-2010 yillari civari ogrenciyken. 2 porsiyon kiymali pide + 2 bardak ayran+ 1 porsiyon iskender yerdim. 10-12 lira civari tutardi :)
O zamanlar iskender 5 veya 6 tl , kiymali pide porsiyonu 2.5 tl idi saniyorum. Bardakta acik ayran 50 kurus veya 25 kurus idi.
Genellikle pek yazmiyorum, sizleri okumayi ve sizlerden ogrenmeyi tercih ediyorum. Bildigim bir konu olunca heyecanlandim yazayim dedim. Baslikla alakasiz uzun ve verimsiz bir yazi oldu. Kusura bakmayin, saygilar , bol kazanclar.
Eskiden bu analizler yapıldığında Türkiye düşmanları derdim ! aslında hala böyle düşünüyorum ama şunu da görüyorum:
Bize başkasının zarar vermesine de gerek yok , biz kendi kendimize bunu zaten yapıyoruz..
Reuters : Türk Lirası riskli bir dengede
https://parafesor.net/reuters-turk-l...ede-17-02-2022
hamdolsun bugun biraz daha fakirlestik
https://i.ibb.co/cwHSZyS/FLuovnu-WUAEW4m6.jpg
image hosting service
Muhalefet kazanınca öder:he:
günümüz tarihi için;
20 TL ise belki tamam okey ama 12 TL ise
12 TL ne be ya, en ucuz ekmek 3 TL
bu durumda, adamların yedikleri tabaktan DNA topladıklarını düşünmeden edemiyor insan
dna yazılır di en ey okunur
bu memlekette resmi kurumların ambulanslarıyla toplanan Oktar Babuna'ya onbinlerce kemik iliği ve kan göndermedik mi? ben gördüm mesela beşiktaşta barbaros hayrettin paşanın türbesi yanındaki meydana ambulans park etmiş, insanlar da sıraya girmişti. ben tabi girmedim. enayi miyim?
oktar , şimdi kodes te başak tespihi çekiyor olabilir, o ayrı
zaten öyle bir operasyonun objesi olup, Türkiye de o mekanda yani, ömrü boyunca serbest kalabileceğini sanıyorduysa zaten. İyice hayal alemindeymiş oktar.
BlackMirror da acaip:
Amaç hayır yapmakmış :))))))))))))))))))))))))
Bu faizle yastik alti ne varsa verebilirim....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şerro : 13,5869
Not: 6,85 seviyesinde 45-50 gün kaldığında, o artık öldü, yaşamıyor demişlerdi. Helvalar kavrulmuştu.
Ama aslında sadece baygın yatıyordu. Ölmediğini herkese göstermişti.
Günaydın !çok sayın dolar başlığı müdavimleri!!! Hadi biraz memleketimden insan manzaraları paylaşalım;toplam 24 daire 4 bloktan oluşan bir sitede oturmaktayım,kaloriferle ısınmaktayız,boru hattı arızalanmış,takoz çakılmış(geçici çözüm)yöneticinin uyarmasına rağmen 8 daire tamir parasını yatırmamış ve bu sabah borular iflas etti,kalorifer kapalı,üzerime düşen tüm maddi yükümlülükleri yerine getirmeme rağmen,kendini uyanık,başkasını mal zanneden bazı sığırlar yüzünden bu kış-kıyamette soğukta kaldık,bunu memleket çapında ölçekleyebilirsiniz,halimiz budur....''Bağa girdim üzümeeeee,çöpü kaçtı.....:oleyo:
biz yedik Allah arttirsin, sofrayi da onlar kaldirsin demiş patron :oleyo::oleyo::drunk::drunk: