Sayfa 118/993 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    -> “Elektrik dağıtımının devlet eli ile yapılması, elektriğin üzerindeki vergi yükünün kaldırılması yükü hafifletecektir" diyen Bahçeli’ye kendisinden sert yanıt: ''Ne yapmak, nereye varmak istemekteyim?!''

zaytung'dan
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    17 kkm da kurumsalların son günü...
    uzatırlar mı ki ?
    Uzatılmış. 25 şubat a kadar.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Uzatılmış. 25 şubat a kadar.
    beyanâme de son gün 26 mı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,151
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Moruk nerde
    elinin ayarı kaçmış, bir ay göndermiş hayin yönetim.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    cevap...

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    25 i.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İskender nasıl 12TL oluyormuş anlamadım, tüik fiyatları buradan alıyor herhal...

Ucuz’ yemek kuyruğu: Kuru fasulye 5, iskender 12 TL

Muğla’nın Marmaris ilçesinde her geçen gün daha da ağırlaşan hayat pahalılığında karnını doyurmak isteyen vatandaşlar ucuz yemek veren bir restoran önünde kuyruklar oluşturuyor. “Hacı’nın Yeri†adlı lokantada 3 çeşit yemek ve bir şişe su 20 TL’den satılıyor. En pahalı yemek ise 15 lira ile işkembe çorbası. İskender porsiyon 12 TL.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Olay yerinden bildiriyorum. Marmaris sanayi esnafi , ogrenciler ve yat cekek ve tamir isletmelerinde calisan cogu kesim burada yemek yer. Yazlari otel personelleri ve otobus soforleride ekleniyor tabiki. Hatta yazlari tatile gelen bazi rus ve ingiliz turistleri bile gorebilirsiniz.

Amac hem hayir yapmak hemde surumden para kazanmak. Restoran kendi yerleri kira masraflari yok. Genellikle nakit para ile calisirlar ama en son gittigimde pos makineside vardi. Yemek yiyen kisilerin cogu nakit parayla odemeyi tercih ediyorlar. Kart aliskanliklari pek mevcut degil. 30-40 yildir bu isi yapiyorlar. Mutfak calisanlari eski guvenilir ascilar belkide akrabalari. Haci dedenin oglu her zaman kasada.

Yemeklere gelirsek kotu demek haksizlik olur. Verilen para karsiligi alinan hizmete bakinca , masadan kalkarken pismanlik olmuyor.

Sulu yemek bende tercih etmiyorum genellikle. Yillardir pide cesitlerinden , ciger kavurmasindan ve pilavindan memnunum

2008-2010 yillari civari ogrenciyken. 2 porsiyon kiymali pide + 2 bardak ayran+ 1 porsiyon iskender yerdim. 10-12 lira civari tutardi

O zamanlar iskender 5 veya 6 tl , kiymali pide porsiyonu 2.5 tl idi saniyorum. Bardakta acik ayran 50 kurus veya 25 kurus idi.

Genellikle pek yazmiyorum, sizleri okumayi ve sizlerden ogrenmeyi tercih ediyorum. Bildigim bir konu olunca heyecanlandim yazayim dedim. Baslikla alakasiz uzun ve verimsiz bir yazi oldu. Kusura bakmayin, saygilar , bol kazanclar.

Sayfa 118/993 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •