Ben 3 sene önce 31 yaşındaydım...
Printable View
Burda hatırlatma yapmam şart oldu
Kerem bey kardeşim bozkurtla alakalı ''ajan nic değiştiriyor '' filan ..takılıyorum sadece
üstüste oldu yanlış anlaşılmasın
Paladan, soranlaraaaa sormayanlaraaaa şarkısı bekliyorum... Seni çooook seviyorum çok, seviyorumm çokkkk palaaaa ;)
Onlar da çalıyor, onlar da ahlaksız, onlar da karı-kız peşinde.
Eee, islamcı geçinen, dinci sülükler de yapsın, normal yani. Arkadaş kimse kusura bakmasın, dinimi-inancımı kullanarak kimsenin bu haltları yemesine gönlüm razı gelmez. Elimden geliyorsa bizzat müdahale ederim, olmadı her mecrada yazarark-anlatarak mücadele ederim. Onu da yapamadım, beddua ederim, lanet ederim, iki cihanda da perişan olması için dua ederim.
Ha bunların hiç birini yapmadın, o zaman dilsiz şeytandan farkın yok. Haksızlıklar karşısında susan, hele dinini inancını sömürenler karşısında susan, her türlü laneti hak etmiştir benim gözümde.
MEHMET ŞİMŞEK,gelirse NACİ zamanına mı döneceğiz?
O zaman biz bu b---ku niye yedik?
NACİ varken bile biz bu YÖNETİMde MAX. 2.30 doları görmüştük.Bence yabancı buralardan satış yapıyor...zaten takaslar da tüm zamanların en dibinde..
Bu momentum nereye kadar gider bilinmez ama gerçek bu...
sorun NACİ-MEHMET OLAYI değil...
Size bol şans
Bu arada MŞ nin aktif bir görece geleceğini sanmam(bakanlık vs). Gelirse bu gazla 5500 lere kadar çıkarız, yoksa 5000 ler bile zor geçilir. Bu hareket temelde doların rahat bırakılmasına dayanıyor bence. Yani ortodoks politikalara dönüş beklentisi. Bankalar ondan gidiyor. Ama bunun olma ihtimali çok çok az. Birilerine bedavadan para verip, birilerine %50-60 dan al diyecekler. Son döneminde, iyice kendi yandaşını ihya edip öyle gidecekler.
MB faizi %10 altında, piyasa faizi %40 larda olduğu müddetçe piyasa hiç bir şekilde normale dönmez.
gundi geri dön...
herkes birbiriyle kavga ediyor bense öylece bakıyorumm...:Sad:
MŞ konusunda gelmez sanmam dönmez, dediğiniz ne varsa olur. Artık seçim kaygıları yok.
bendeki resim boyle
4h asagidaki grafikte alcalan tanimli bir sari kanal icinde ilerliyor..
kirmizi daha az tanimli dusen bir alcalan trend kirildi yukari bugun
5 adet alcalan tepe 3 adet alcalan dibimiz mevcut
1 adet yukselen dip mevcut (ikili dip olarakta tanimlanabilir
dalgasal olarak ise bence epik wave 3 rallisi basladi/baslamak uzere tahminim...umarim yanilmam.. kismet..
https://i.hizliresim.com/8yzc1p0.jpg
bu sayfanın en renklisi bozkurt.ayıptır adam kımseye salca olmaz ,kızdırmaz .sayfanın moralmen adamı hiçbirinizi tanımam iftira eden bey tikkaaaaatttt.
Resmen geldi mi şimdi.Nebati gitti yada resmen.? Yoksa gelecek görüşüldü gazı mı bu.RTE geçen daha faizleri daha da indirecez dedi.Şimdi MŞ ile faizleri ortada bi yerde mi eşitleyecekler ? Heteredoks politikalar ile MŞ nasıl uyuşacak. Dolarda 2 li kur tehlikesi vardı en azından onu ortadan kaldıracaklar sanırım.
Ama yine de kafamda deli sorular.2021 ekim aralık dönemi gibi bir dönem mi yaşayacaz acaba ? Ters de kalanın silindir gibi ezecek bir cisim yaklaşıyor yine sanırım.
Özel bir ekibin şimşek için bastırdığı reisi ikna etmeye uğraştığı söyleniyor..
İkna edilse bile ilk fırsatta tekmeyi yer..
Eski karanlık manşetlerini takip etmek gerek...
Oralarda ne yazıyorlar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Naci olayı hala kafamda muammadır.Ne diye getirdin 5 ay sonra ne diye alıverdin.
O ikili gayet güzel çeki düzen veriyordu ekonomiye Yüzde 19 gösterge faiz falan da öyle çok yüksek ekonomiyi bitiren bir faiz değildi.Bıraksalardı başta o 2 liyi herhalde bugünden daha iyi olurduk.
Benim tahminim gösterge 25 lerde enflasyon 18-22 lerde dolar 12 13 lerde olurdu.
[emoji625]Ümit Özdağ'dan yeni iddia:
Erdoğan BOTAŞ'ı, Türk Hava Yolları'nı, Devlet Demiryolları'nı satmaya hazırlanmaktadır.
1 yıllık dolar 31 lirayı geçti...
40 liraya kadar yolu açık...
https://i.hizliresim.com/1f9ffzr.png
Hazine Mehmet şimşek,
maliye bakanı Lütfü elvan ve cevdet yılmaz beraber diyorlar.
tek sorun ekonomi anlamında tek yetki istenmesimiş.
Bu islamcı kesimden bir insanla yıllar önce yaşadığım bir sohbet aklıma geldi.Almanyada nasıl kadın kız falan fişten yaptıpını anlatıyordu.Dedim zina islamiyette büyük haramlardandır.Üstelik evlisin katmerli yani.Güldü.Yabancı malı bize helal dedi.Dedim kaynak göster falan.Anlattı anlattı bişiler de.Dedim katmerli günah içindesin.Hatta dinden de çıkıyorsun.Hem yapıyorsun hemde hayır helal diyorsun dikkat et falan.Şu anda CHP li yada sol düşünceli insanları malı mülkü içinde aynı kafadalar.Hatta dolar al sat borsa manipülasyonu falan hepsi o düşüncenin ürünü.Bizden olmayandan çalmak helaldir.Gücü elimizde bulunuduruyoruz neden yapmayalım.Peygamberden falan hadislerle falan da kendilerince bi sistem kurmuşlar yani.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
12d
CHP'li Özgür Özel: Engin Altay ve ben tekrar grup başkanvekilliği görevine talip değiliz
https://bbc.in/3OJKuby
buradaki hesaplaşma başlıyor değişim her zaman iyidir partilerde
https://www.yenisafak.com/gundem/guc...kmamali-505854Kod:Erdoğan, Rusya ve İran'dakine benzer bir yapıdan mı bahsettiğinin sorulması üzerine, ''Benim söylediğim, demokraside ve özellikle ekonomik kalkınmada güçlü bir Türkiye'den bahsediyorum, bu bir. İki, bunlara biz Osmanlı'daki yaklaşımı da ilave edebiliriz. Şunu da çok açık söylüyorum: Bakın biz Osmanlı'da özellikle azınlıklar konusunda, eyaletler sistemi konusunda o hoşgörüyü biz hala yakalayabilmiş değiliz. Bunu da çok açık net ortaya koymamız lazım'' ifadesini kullandı.*
''Seçilmiş vali'' düşünüp düşünmeyeceği sorusuna ise Erdoğan, ''Bunlar 2023'ün konusu. Öyle bir sistemin içerisinde belediyeyi kabul ediyorsun da seçilmiş valiyi niye kabul etmiyorsun'' yanıtını verdi.*
Başbakan Erdoğan, eyalet sisteminin bölünme riski oluşturup oluşturmayacağına dair soruyu ise şöyle yanıtladı:
''Osmanlı 'Kürdistan, Lazistan' demiş. Bizim 'Kürdistan, Lazistan' dememize gerek yok. Bizim nasıl coğrafi bölgelerimiz var. Bu bölgeler sistemi içerisinde olayı değerlendirebiliriz. Öyle de yapılabilir. Şu anda Almanya'daki sisteme baktığımız zaman, coğrafi bölge olarak eyaletin adını koyuyor. Amerika'ya bakıyoruz, coğrafi. 'Teksas eyaleti' diyor, 'Florida eyaleti' diyor. Bu şekilde ortaya koyuyor.'' *
Kendilerinin de olaya bu şekilde yaklaşabileceklerinin altını çizen Erdoğan, şu anda ''böyle olsun noktasında olmadıklarını'' ancak kendisine cevap vermeye gayret edenlerin incelemeden konuştuklarını söyledi.*
Erdoğan, böyle bir yaklaşım tarzının güçlü bir Türkiye için faydalı olabileceğine dikkati çekerek, ''Şu an için söylemiyorum. Şu an için bize tam aksine şu andaki yapı gereklidir. Çünkü bizde şu andaki kontrol mekanizmaları çok önemli. Eğer kontrol mekanizmalarını iyi götüremezsek sıkıntı olur'' diye konuştu.
Zamanında eyalet sistemi 2023 un konusu demişti. Stepne kk'nin soktuğu akp artıkları, hüdapar,hdp vs mecliste iken bakalım eyalet tartışması gündeme gelecek mi?
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat BARIŞIK
@Barisikmurat
·
4h
#HRC - Çin Vadeli Piyasalarında Vadeli HRC fiyatları %1.02 azalarak 516.5ABD$ oldu.
Ereğlideki fiyat biraz şımarsa da portföyü hedgelesek shortlayıp
O tipler kendilerini müslüman, başkalarını kafir olarak görüyor. O yüzden diğerlerinin herşeyi bunlara helal.
Çok ileriye gidenleri işid gibi kafa kesiyor.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence Şİmşek gelirse borsayı alırız mesajı veriyorlar, sembolik bir isism. RTE zorda kalmadıkça sadece konu mankeni olarak ister.
Nabi Ağbal iyiydi, internete aylık bütçe vs istatistik koyuyordu.
>>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...istiyor/280793
Yabancı yatırımcılar Şimşek’e “tam güç” istiyor
ŞİMŞEK TEK BAŞINA YETELİ OLMAZ, KAVCIOĞLU GİTMELİ
KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR
10 Yıl Feto ile beraber iş yapıldı
yöntem beraber uygulandı
Feto ile yollar ayrıldı
Feto Mantalitesi kafada kaldı.
Dava için herşey mubah olunca
Haram diye bir mefhum kalmaz.
Benim bildiğim dini olmuyan yada inancı olmuyan kişilere ateist denir
Bu hisse.net in apple uygulamasının tam adını bilen var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimsenin inacnını görüşünü etkilemek istemem ama Kuran inanlara, cinlere, iblislere vs herkese geldiği için orada insana hitap eden kısımları daha iyi anlamakta fayda var. Onu en iyi anlayan kişi Hz. Peygamber olduğu için onun sözleri ile sentez yapılmalı derim. Hepsini birden hazmetmek için insan üstü/dışı olmak gerekebilir.
viop topiği mi kartal imam hatip lisesi mi belli değil