Sayfa 117/1005 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Viop LI

1. MŞ konusunda gelmez sanmam dönmez, dediğiniz ne varsa olur. Artık seçim kaygıları yok.

2. bendeki resim boyle

4h asagidaki grafikte alcalan tanimli bir sari kanal icinde ilerliyor..

kirmizi daha az tanimli dusen bir alcalan trend kirildi yukari bugun

5 adet alcalan tepe 3 adet alcalan dibimiz mevcut

1 adet yukselen dip mevcut (ikili dip olarakta tanimlanabilir

dalgasal olarak ise bence epik wave 3 rallisi basladi/baslamak uzere tahminim...umarim yanilmam.. kismet..

3. bu sayfanın en renklisi bozkurt.ayıptır adam kımseye salca olmaz ,kızdırmaz .sayfanın moralmen adamı hiçbirinizi tanımam iftira eden bey tikkaaaaatttt.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Onlar da çalıyor, onlar da ahlaksız, onlar da karı-kız peşinde.

Eee, islamcı geçinen, dinci sülükler de yapsın, normal yani. Arkadaş kimse kusura bakmasın, dinimi-inancımı kullanarak kimsenin bu haltları yemesine gönlüm razı gelmez. Elimden geliyorsa bizzat müdahale ederim, olmadı her mecrada yazarark-anlatarak mücadele ederim. Onu da yapamadım, beddua ederim, lanet ederim, iki cihanda da perişan olması için dua ederim.

Ha bunların hiç birini yapmadın, o zaman dilsiz şeytandan farkın yok. Haksızlıklar karşısında susan, hele dinini inancını sömürenler karşısında susan, her türlü laneti hak etmiştir benim gözümde.
    Resmen geldi mi şimdi.Nebati gitti yada resmen.? Yoksa gelecek görüşüldü gazı mı bu.RTE geçen daha faizleri daha da indirecez dedi.Şimdi MŞ ile faizleri ortada bi yerde mi eşitleyecekler ? Heteredoks politikalar ile MŞ nasıl uyuşacak. Dolarda 2 li kur tehlikesi vardı en azından onu ortadan kaldıracaklar sanırım.
    Ama yine de kafamda deli sorular.2021 ekim aralık dönemi gibi bir dönem mi yaşayacaz acaba ? Ters de kalanın silindir gibi ezecek bir cisim yaklaşıyor yine sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    MŞ konusunda gelmez sanmam dönmez, dediğiniz ne varsa olur. Artık seçim kaygıları yok.
    İmkansız demiyorum, bunlardan her ey beklenir. Omurga siyasilerde pek görülmeyen bir özellik. Gelse de kısa vadeli moral etkisi olur diyorum, yoksa başş ekonomist naciyi de getirdi zamanında, sonu ne oldu gördük.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Özel bir ekibin şimşek için bastırdığı reisi ikna etmeye uğraştığı söyleniyor..
    İkna edilse bile ilk fırsatta tekmeyi yer..
    Eski karanlık manşetlerini takip etmek gerek...
    Oralarda ne yazıyorlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    KURAN sız müslümalar bunlar....ne demek ALLAHın kitabını kendi anladığı dilde okumayan her insanı din adına sömürmek çok çok kolay.....KURANı anlayarak okuyan insanı din adına sömürmek kandırmak çok zor.....buda not olarak kalsın....
    Helal tokatçı, şimdiye kadar yaptığın en doğru yorum. Bu minvalde düşünen insanların peşinden de gidilmemeli, değil mi?
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    tekfen girdim az mıktar.. 29,62. günlük .. dayanamadım .. .. ..
    29,96.. 17 kademeye verdim ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 117/1005 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •