seni mi kıracam yannış olsun :)
Printable View
ben hayatımda hiç emlak arsa almadım işimde olmaz bu zırvalıklarla. önce TL faizciydim şimdide dolarcı oldum bir süre böyle giderim. borsaya aslında karşı değilim ama BİST'e karşı olduğum için orayada gitmem. şimdi dolarlarım ve üstüne aldığım %4 faiz ile keyfim yerinde. sen benim elimden dolarımı nasıl alacaksın önce onu düşün.
Huzurumuzun kalmadığı şu belirsizlik ortamında kim neye nasıl yatırım yapabilir?
Çok değil üç yıl öncesine kadar her gün deli gibi yatırımlık daire arayan biriydim ben.
Şimdi ne oldu?
Huzursuzluk, belirsizlik, kaos..
Faizi bugün sıfıra düşürsen yine de tek kuruş yatırmam betona.
İnsanlara akıl vermeden önce hatayı biraz kendinizde arayın.
beton üç yıl öncede yatırım değildi 23 yıl öncede yatırım değildi.yatırım dediğin kavramın sabit döviz getirisi olması lazım,betonda bu yok boşa kaynak israfı. gerçek bir borsamız olsaydı 2-3 sağlam sanayi şirketinin kağıtlarını alır ve yatardım. bist borsa olmadığı için dolara devam.
Yatırımın tek engeli faizmiş gibi konuşuyorlar ya ne diyeyim.
Sadece bir örnek: Şahenk TR'de garantideki hissesini sattı ama İngiltere'de bankacılık lisansi almaya çalışıyormuş. Neden acaba?
Yada şöyle bir soru bu ülkenin 3 ay sonra hangi sistemle kim tarafından yönetiliyor olacağının garantisini kim verebilir?
Yarın sabah reisin kalkıp hadi Suriye'ye savaş açalım yada ya bu AB'ye üye olmak için ne gerekiyorsa hemen yapalım demeyeceğini?
Bu kadar savrulma ihtimali olan bi ülkeye kim neden yatırım yapsın. Cevabı olan?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.