EKO nomik form dersek:)
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
EKO nomik form dersek:)
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Almanya sadece aselsan mı satmış dostum ? Deutsche bank ? 2 gündür alan kim ? Credit suisse credit suisse saklaam lisansı var mı ? Yok...kime virmanlıyor deutscheye demek ki alakası yok!
önce finans sistemi satılır bu durumlarda
Ayrıca almanyay silah satmıyor silah alıyoruz yakın zamanda leopar tankının yedek parçalaronı dahi vermediler
KÖTÜ KOMŞU ADAMI MAL SAHİBİ YAPAR
ASELSANI ASELSAN YAPAN DA BUDUR
Karanlık odadan 23.10 çıkarsa kimse şaşırmasın
Anlamlandırmaya calısıyorum. Alakasız bir hareketti bugunku aselde. Keza bircok diger beklentili hisselerde verdiğini aldı toaso da bunlardan otkar da tuprasta.
Tahta hareketlerini bekliyorum endeks öyle ahım şahım bir düzeltme yapmazken spek hisseleri kozal kozaa ipek yine cıkıs yaparken yabancı ortaklı şirketler neden birden cekildi böyle diye..
Benim bakısım daha yüzeysel sığ olabilir bu yüzden sizden daha umutluyum:)
Hocam bence suni bir kriz yaratma peşindeler ki yine kendileri toplayacak bunlar. Endeksteki yükselişi çekemediler bence ne dersiniz?
Dostum Toaso tuprs hatrı satılır artıda kapttı bu piyasada 107k altında burada tutunmaları bile büyük iş...
Ben artık her zamanki asels olmadığı görüşümü kpruyorum teknik anlamda temel anlamında sıkıntı yok
Trendden çok kısa zamanda uzaklaştı bi yerde kesişecek ya asels bekleyecek uzun süre yada düşecek... kimi görsem asels da kar da zararda olan yok ve herkes borsacı üstad hoca konuşturan kim? Aselsan --- bu döngü bi yerde kırılacak UNUTMAYIN