Sayfa 23/47 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 371 madde; 177 - 184 arası.

Konu: EkoDream ile Bist ve Finansal Okuryazarlık

1. Arkadaşlar bazı mecralarda hatta bu forumda dahi yatırım stratejilerimi kendi stratejileri gibi hatta twitterda yanlş yazdığım kelimeyi dahi değiştirmeden paylaşan arkadaşlar bilgim herkese açık ve paylaşılması beni memnun eder ama usulen bi adımı geçirin isterseniz...
    Aselsanda son 3 ayda akşam alıp sabah 10.10 geçe satan birisinin 3 ayda yaptığı karı yazdığım mesajlarım bile kendi yat srtatejisi olarak paylaşılmakta hatta yüzdelik kazanç yazımı bile değiştirmemiş artık %56 deil bgn itibari işe %50.24 mesela...
    Muhtemelen bu mesajı okuyorsunuzdur her mesajımı alın kullanın ama ltfn kendi bilginiz gibi sunmayın...
    Yakın zamanda yazmıştım birisi bana özelden soru sordu cvp lama gafletinde bulundum sonra topicde konu ile ilgili bana akıl vermeye çalıştı ama söyledikleri benm cümlelerindi
    Hiçbir zaman a b hissesi temelli yorum yapmadığımdan en ufak sansürlemeden tüm bilgi dağarcığımı sizlere açıyorum ltfn emeğe saygı gösterelim
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

Ayıptır kendi özel topiğiniz de bile bunu yapıyorlar ise yazık bizlere verdiğiniz emeğe

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Aksine bilakis Piyasanın tamamına yayılan alımların aselsana olumlu deil olumsuz yönde sirayet ettiğini düşünüyorum bildiğiniz üzere ben farklı bakarım süreçlere o yüzden bu ralliyi tahmin edebildim herkes bist çökecek derken 100k diyebildim şimdi herkes yine çöküş bekliyor ben 110k görüp sıfır atma olayını bekliyorum sonra herkes bedelsiz etkisi bekleyip alırkende tam tersi !!!... aselsan son 1 yıldır piyasa yükselişlerinden ayrışıyor çünkü ve bu yükselişlerde genelde asels da para çıkışı olmakta... 25 liraya yakın meblağlar yazmıştım hedef fiyat göre hareket ermiyorum inanın bazı hisselerde baksamda aselsanda grafiğe bile bakmıyorum alıp satmak için son 1 yıldır hep flama sonra sert yukarı 2. Bir yükseliş günü sonra 3 ü yaparsa devam ıfak ufak yada 3 de yükseliş gün içi eksiye dönüş ve yatay sonrasındaki günlerde ortalama %3-5 eksi tekrar flama çalışmaları
    Bgn daha yukarıda bi kapanış bekliyordum(23.31 gibi)... Yarında sabah muhtemelen yukarı açabilir sonrasında ki hareketi dünkü bugün ki gibi olursa devam ederim ama sabah ki açılış fiyatı dip olarak kalmazsa benden alanda kazandın derim...
    Bu benm kısa vadeli stratejim uv stratejimde ise sürekli al al al ve satma var uzun zamandır...
    Yukarıdaki yazdıklarımda metafordur benzetim senaryosudur ve bist de senaryoların her daim işlevsellik göstermediği bir gerçektir...

İyi günler
    Bu mesajımı bile 2 mecrada paylaşan var ve bakın sabah yukarı sonra %3 eksiyi bildim yazmış...
    İNşallah bu bilgi işine yaramıştır gerisi teferruhat
    Ama kullandığından süpheliyim
    HERkes alım fırsatı olaeak değerlendirdi mıhtemelen düşüşleri... aselsan muhtemelen geçen yıla göre iyi ama 1. Çeyreğe göre kötü bir bilanço açıklayacak kur kaynaklı karı da düşük geleceği düşünülünce 220m civarı kar gelebilir yabancı bunu bence begenmeyecektir
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

4. Aselsan bugün itibariyle tüm kalıpları bozdu asels efsanesini kısa süreliğine kapatıyorum...
    Tüpraş ve petkim yazılarımı paylaşıcam bugün ve yarın

5. İnşallah seni de bu foruma, yazmaya, paylaşmaya küstürmezler sayın EkoDream.
    Takip ediyorum ama buraya yazmadım daha önce. Teşekkürler bilgiler için.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

Buna AKSA yıda dahil edelim mi

7.  Alıntı Originally Posted by wehwetduwan Yazıyı Oku
    Buna AKSA yıda dahil edelim mi

Aksa halen olumluyum... tanıdığım en eski aksa yatırımcısı ve fan ı babamdır yaklaşık 35 yıldır borsa ile ilgilenen uzun vadeli yattırımcıdır her ne kadar beni dinlemeyip sabancı kağıtlarında pozisyon alsada çok şükür borsa yatırımını türev piyasalara yatırımı babam sayesinde tanıma fırsatımız oldu...sahol kchol kıyslaması her zaman evde tartışma yaratır
    Aksa nın yeri bende ayrıdır... eski dohol ün konya çimentonun dyhol in yerleri ayrıdır
    Geçmişte anad öğretmen lisesinde okurken bize çok cüzzi paralar verielerdi onlarla eregl alırdım. Eregl de bu anlamda önemlidir o zamanlar bilinçsiz bi oyuncuydum yatırımcı deil trendde oturamaz ilk karda çıkardım
    2003 sonu üni mezun oldum pc aldım y lisans için 1milyar 400 mil ödemiştim şimdi ki para ile 1400 lira o gün pc alana kadar asels alsaydım bugün 244.400 liram vardı o pc sadece cm manager oynamaya yaradı çünkü

8.  Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    İnşallah seni de bu foruma, yazmaya, paylaşmaya küstürmezler sayın EkoDream.
    Takip ediyorum ama buraya yazmadım daha önce. Teşekkürler bilgiler için.
    Yok dostum başkaları fikrimi alıyor diye küsmem aksine mutlu olurum tahmin edersiniz ki bi insan buraya yazıyorsa ego su ile alakalıdır hiç lafı dolaştırmayacağım ve her borsa yatırımcısında ego süper ego ya göre daha baskındır zaten piyasada bundan şekillenir deil mi? Küsücek bi şey yok bana asels forumu demeyin yeter

Sayfa 23/47 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •