dahası 10 ili etkileyip yerle bir olan deprem felaketi...
yüzbinlerce ölü ve geriye kalanları suclayacağı kişilerin vermeyecekleri oylar...
Printable View
https://www.ensonhaber.com/gundem/um...niden-gundemde
O günler uzak değil.
Ümit Özdağ'ın 'Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar' sözleri yeniden gündemde
Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP'nin gelecek planlarını bilmeyenler için rehber olacak bir video hazırlandı.
Umit beye tam katılmıyorum belki biraz abartmış olabilir (siyasette bu olur) ama yine entreresan olaylar olacak..Mesela HDP doğudaki yerel yön. alır...
Sonra daha önce yaptığı gibi PKKK militanlarını kadroya alırsa kim ne der?
OSMAN BAYDEMİRİ,emrinde çalışan işci olan terorist hakim vasfıyla:) yargılamıştı..
Yani belediyede işçi ama dağda hakim...evet bu oldu...:)
DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANININI,terorist KCK kapsamında sanık gibi yargıladı...ciddiyim..
ilk dediğin bölüme katılıyorum..9 yıl Cizre'de görev yaptım..
ikinci bölüm ise hdpnin asıl oy patlaması yağtığı süreç açılım sürecidir..dikkat edin ondan önce dep ,hadep, dehap dönemlerinde seçim sonuçları 4-6 arasındaydı..açılımla birlikte kendilerine güven geldi.. oyumuz ne kadar artarsa devletle o kadar daha büyük pazarlık yaparız dediler ve hdp ye vermeyen kürtlerinde milliyetçilikle oyunu alarak 9-10-11 bandına çıktılar..Akp saolsun her türlü kazığı sayesinde deneyimledik..
arkadaşlar.erdoğan ı ve icraatlarını bilmeyen yok.20 yıl dile kolay. yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.peki bay kemal i biliyormuyuz :vk:adamın arkasından neler sallıyorlar.iktidar olsun bakalım icraat yapsın görelim,beğenmezsek yollarız.patron bizmişiz ya.bence gerisi tefarruat. soyulduk bozkurt ve ayasofya forumdaşların dediği gibi donumuz kaldı onuda kaptırmayak.