Sayfa 239/1005 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Viop L

1. KKM -102 Milyar #dolar

MB Rezerv -67 Milyar$

BOTAŞ Rusya Borcu -20 Milyar$

Suudi-Katar Mev. -11 Milyar$

Cari Açık -55 Milyar$

Dış Tic. Açığı 43.5 Milyar$

Deprem -100 Milyar$

KV Dış Borç -152 Milyar$

Bk. Nebati: Buğdayla sohbet eder, pamukla hemhal olurum.
    Nebati:
    - Enflasyonu büyümeden taviz vermeden düşürüyoruz, yüzde 45'lerin altına gerilemesini bekliyoruz
    - Enflasyonu büyümeden taviz vermeden düşürüyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    pazartesi günü Ankaraya geçtim 1 Mayıs nedeniyle.....Kongre merkezin de Başkan ERDOĞA nın konuşmasını dinledim......Bu ortamda seçimi alırsa şapka çıkarsın herkes ve bir daha konuşmasın.....bana göre almama ihtimali yüksek ....ama konuştuklarım yüzde 52 ipi göğüler diyor ......bana inandırıcı gelmedi......
    tohatlı bırak anketi seçimi Meral'in söylediği doğru olabilir mi.
    yapmış mıdır bunu senin reis

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın yargıdan bir ismi PKK lideri Abdullah Öcalan’la görüşmesi için İmralı Cezaevi’ne gönderdiğini söyledi..
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    hocam 1 olaydan yola çıkarak bi sonuca varmıyorum, gözlem var, muhakeme var, hesap var, temenni yok, mesela ülkücü kuzen daha evvel iyipe vermişti, hayatında ilk defa reise vereceğini söyledi, çünkü pkk konusu onun nezdinde en mühim milli mevzuu

ben esas sürprizin kürt illerinde olacaüını düşünüyorum, daha evvelki seçimlerde pkk silahlı çeteler özellikle taşrayı baskı altında tutuyordu, yüzlerce köy silme yüzde100 hdp çıkıyordu, oy vermezseler pkk gidip kafalarına sıkıyordu.. pkk önemli ölçüde temizlendi, korku duvarı kırıldı.. zaten hüdapar bu yüzden alındı ittifaka, çünkü hüdapar- hizbullah on yıllardır pkk ile korakor silahlı mücadele etmiş bi grup, pkk artık milletin kafasına silah dayayıp oy toplayamayacak..

güneydoğu illerinde nasıl bi sonuç çıkacak, hep beraber görücez, cihangir tayfa -kürtler ihane etti" diye ağlayacak
    Meral'in anlattıklarının etkisi de varmıdır beklentinde.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

4. hitler, ruslar berlini bombalayana kadar savaşı kendinin kazandıgını sanıyordu...

tüm dünya kendini olacaktı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Doğuda (VAN-HAKKARİ-DİYARBAKIR) yaşayan veya uzun zaman görev yapan oldu mu?

Ben orada görev yaptım-gezdim...PKK nın zoruyla oy veren binde biri geçmez...Onlar bize anlatılan hikayelerdir..Peki neden Ankaranın bazı ilçelerin de bile HDP silme götürüyor.

Orada halk ya dini hassasiyetle AKP ye verirdi...Ama bazen dini hassasiyeti olan bile HDP ye verir.Mella Denilen dini bireylerin hdp ye sempatisi nettir.KK nın kürt olması da CB da ona verilmesin de etkili olur. 2000 li yılların başında doğuda CHP yoktu..Deniz baykal döneminde..O zamanki CHP ile şimdiki elbette farklı..

Ama yeni nesil de HDP patlamış durumda.Milliyetçilik milliyetçiliği doğurur.ZİYA GÖKALP olayı

Anklaranın batısında MİLLİYETÇİ söylemler ne kadar artarsa ,doğuda hdp ye o kadar oy çıkar.

6. Valla ben iki tarafa da yakın hissetmiyorum, burada gelip de ciddi ciddi bi tarafı güzelleyen forumdaşlara da inanamıyorum.

Bence de hiç bir şey değişmeyecek...

7. sedat reis mektup yollamış azem medya dan.Seçim 2023 Kıymetli Kardeşlerimiz bu iş ciddi..‼ï¸Genç nesilin dönüşüm yolu, bakın bu seçimde omurgasızların kirli oyunları ile geliyor, bu iş gezi parkı olaylarından daha büyük tehlike yaratabilir, saldırmaya hazır bekliyorlar daha önce bir çok kez dile getirdik seçim gününe kadar evinizde kalın sakın çıkmayın aldanmayın bunların kirli oyunlarına..‼ï¸
    Seçim günü evinize girmeyin sandıklara namusumuz gibi sahip çıkmamız gerek. Kıymetli kardeşlerimiz ülkü ocakları çıldırmışcasına silah rezervesi yapıyor söylentileri çok yerden kulağımıza geliyor, süslü
    @suleymansoylu
    emniyet içerisinde kendi yandaşlarına biber gazı rezervesi yaptırıyor bakın bunlar gideceklerini anladıkları günden bu yana omurgasızlık yapmaya başladılar. Gider ayak ortalığı bulandırma planları içerisine girdiler, sakın bu omurgasızların pis oyunlarına kanmayın. 15 Mayıs sabahı ter temiz bir Türkiye’ye uyanmak için akılcı olmamız gerek. Matematikçi olmamız gerek bunlar gibi basit omurgasızları gülerek def edeceğiz, onların namlusuna yürüyerek değil..‼ï¸â€¼ï¸

Sayfa 239/1005 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •