Sayfa 231/1005 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Big abi olsaydı şindi osbir dene lönk cetonu salladıydı.
    Günün dibini işaretleyelim 5411
    dayucum dipler den aldım da nereden sattım dersen az karla kapadım.....ulan arkadaş pala deyilsen az yada çok kayıp olur viop da.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    fener şampiyon olur mukine ya.
    borsadan beklentim bu seviyeye düştü evet.
    dikkat ederim yıllardır son derbi hangi takımlar arasında ise ikisinden birisi şampiyon oluyor, bu sene kimlerin son derbisi var dikkat et bakalım bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Dün bir yerde duydum 20 senede yapılamayan işler 1 ayda yapıldı diye
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayucum dipler den aldım da nereden sattım dersen az karla kapadım.....ulan arkadaş pala deyilsen az yada çok kayıp olur viop da.....
    Endekis düşerken çok acaip maliyet iyileştirme fırsatı oluyor dayucuğum. Sabah satıp akşam yerine koyarak lot artırmaktan başka çare kalmadı malesef bu işler iş değil
    Mesela ben sabah sattım akşama yerine koyarım deye öğlen dipleyince treni kaçırmayalım deye 5414 den lönkü yerine koydum. Bugünkü zopa faslı bitti artık yarına bakacağız
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    inşallah vuracaz onlar verdikçe ben alıyorum bizi korkutacak satışlar değil bunnar
    paran çoksa iyi kazanırsın....teminatı güzel ayarlarsan.....mini ralli öncesi korkutuyor pala......

pazartesi günü Ankaraya geçtim 1 Mayıs nedeniyle.....Kongre merkezin de Başkan ERDOĞA nın konuşmasını dinledim......Bu ortamda seçimi alırsa şapka çıkarsın herkes ve bir daha konuşmasın.....bana göre almama ihtimali yüksek ....ama konuştuklarım yüzde 52 ipi göğüler diyor ......bana inandırıcı gelmedi......

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kurumlar teminatları arttırabilir bu süreçte.
    zaten otomatiğe bağlanmadı mı o iş?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. kabaca 500 puan gap var...

herkes orayı bekliyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 231/1005 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •