Bu forumda rumuz değiştirmeden uzun süreli yazıyorum
Bazıları gibi rumuz degistirirek cambazlik sahtekarlık yapanlarida vicdanları ile başbaşa bırakıyorum.
Para kaybedip kazanılabilir ama karekter
Varsa vardır parayla alamayiz
Printable View
Bu forumda rumuz değiştirmeden uzun süreli yazıyorum
Bazıları gibi rumuz degistirirek cambazlik sahtekarlık yapanlarida vicdanları ile başbaşa bırakıyorum.
Para kaybedip kazanılabilir ama karekter
Varsa vardır parayla alamayiz
Sn. Cinali
Biz sizi ve faydali paylasimlarinizi gecmisten beri (sahsen ben yaklasik 3 senedir) takip ediyoruz..o yuzden hic moralinizi bozup iftiralara kulak asmayin.. bu zor gunler itham yerine birlik beraberlik gunleridir.. selamlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yabancı bir fon çıkışı olmuş gibi görünüyor, merak etmeyin su akar yolunu bulur. Ben bu şirketleri aygıra benzetiyorum, binicisi iyi değilse sırtından kolay atıyor ama binmesini bileni de yürüyerek ulaşamayacağı yerlere taşıyor. Herkese iyi hafta sonları..
Sayın cinali biz sizi sizde bizi hissedar olarak biliyoruz... Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz... Mahkemelerden gönderdiğiniz mesajların ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz... Tekrar teşekkür ederiz... Yeni gelenlerin öğreneceği çok kişi ve bilgi var. Bu nedenle hiç önem vermemenizi diliyorum... İyi akşamlar
Yeni geldin ama ortalığı bayağı karıştırdın... Yasemin... Genelde de düşeceği zaman ortalıkta naralar atıyorsun.... Bakalım mum ne zaman yanacak
Sn
Zoti
Eiji mishima
İronarm 78
Shiva
Güven ve desteğiniz için teşekkürler
Burada faydalı paylaşımlarda bulunan değerli arkadaşlara sataşma yapılarak hedeflenen ne olabilir acaba çok merak ediyorum. Ben forumu sürekli takip eden ama pek fazla yazmayan birisi olarak gerek denizkiraz beyfendiyi gerekse cinali beyfendiyi yıllardır değerli paylaşımlarından dolayı tanırım buarada sayın isra yıda unutmayayım. Yasemin hanım gibi uçacak-kaçacakçılarıda çok gördü bu forum, biz küçük yatırımcılar olarak zaten al sata süreçlerine çok dahil olamıyoruz.
Yasemin hanımdan ricam lütfen değerli paylaşımlar yapan arkadaşlardan özür dileyerek, sadece kuruntuları yüzünden kalp kırmamasıdır.