Deyyus=Zepevenk
Printable View
Deyyus=Zepevenk
Millet ac, perisan.
Biri cikip ta bunu konu ediyormu.
Butun isleri gucleri bu, kadinin saci, eteginin boyu.
Ozguveni olan dimdik Turk Kadini bunlari deli ediyor.
KILIÇDAROĞLU,ne kadar ip,kopuk varsa ülke bütünlüğü için masa başına topladı,neye yaradı ?,vatan için iyi niyet beklemeye değmez bunlar adına,bide 15 millet vekili verildi iyi partiye,her zaman der söylerim faşisten bir mok beklenmez,çünkü kökleri faşist yani türkeş,ben yapmadım gerilla eğitimini amerikada solcu düzene karşı,gommonistin başı ezilmeli derdi devamlı,zaten ezildide gayri müslüm dediği alevilerden başladı yoğunluk olarak,C Madanoğlu onun kurşuna dizilme emrini verdiydi devlet içinde devlet kurma içinde olduğu için,yani Atamızın ilkelerini hiçe saydı,bu forumdada çoklar,onlar Atatürkçü biz vatan haini olduk,ulen hangi ilin şehitliği var ülkemizde,az gidin afyondaki şehitliğimizi görün ibret alın,giresun 42-47 gönüllü alay 5000 kişilik ordu,geriye gelen 350 kişi,birçok bağış yapmada cabası,Atamız sadece bize güvenirdi koruma için,zaten çoğu zaman öldürmeye teşebbüs edildi,ama beceremediler,neymiş içermiş,ulen savaşın ne olduğunu bilirmisin,delici soğuk altındasın,ağrı sızıyı unutman için ufakta olsa atacaksın,zaten Atamız böbreklerini,kara ciğerini içmeden değil soğuk taşların üstünde yatmadan deforma etti vatan için,erkeksen ara sıra atacaksın zaten,sadece aşırı değil,Atamız her cephede bulunmuştur,çanakkale savunması onun eseridir,gelmez böyle dahi dünyaya,CHP'de onun partisidir,inönü devralmıştır ondan oda layikiylen götürmüştür,tek hatası çoğul demokrasi,çoğul demokrasi bu ülkenin içine ot tıkamıştır,Atamız bilmiyormuydu demkrasiyi,çünkü millet hazır değildi,iyice evrilmesini bekledi olmadı ömrü yetmedi,şimdi partinin içinde kazan kaynıyor,beceremiyorsan bir kenara çekileceksin,çoğu zaman iyi düşünce bu ülkede geri basar,akıllanmayana basacaksın sopayı,ülkedede sopalık çok insan var,çünkü akıllanmıyorlar menderesten beri,pkk zaten özal zamanında hortladı,siyasal islamın temeli evren zamanında atıldı,ülkenin talanı özal zamanında başladı özelleşme adı altında,çiller zamanındada gümrük birliğine girldi kobiler battı,bütün fatura ecevite yıkıldı,rte devri başladı,oda sine,sine kirli emellerine ulaştı abd sayesinde,ama artık götüremiyor ülkeyi moka sardı,hastalığıda tavan yapmış durumda,vücudu bile ona karşı,çünkü kuantuma göre enerjisel olarak kontrolün dışına çıktığından yaşayan bir ölü,kendisi gibi ülkeyi batağa çekiyor,tek dostu bile yok,dostum dedikleri tökezlediği an ilk tekmeyi atacaklar yine onlar...biraz kafa ütüledim,ne yapayım ülkem için üzülüyorum:notr:
EYT'lilerin cilesi.
https://www.youtube.com/watch?v=7QDB...nel=Cumhuriyet
Bunlar okumaz.
Allah'tan bu tur videolar var.
Bakin Gonya'li Delibas Mehmet kimmis.
https://www.youtube.com/watch?v=_tLT...=CanOsmanAksoy
Yerel seçimlerden sonra, yeni anayasayla, 2 nci Cumhuriyet ilan edilecek....ilkinin rövanşı bu şekilde alınmış olacak...
Göreceğiz bakalım...kim Atatürkçü, kim değil..
Alayı destekleyecek....
Takiyye genel bir temayül oldu herkeste...
Atatürkün kıymeti, çok sonraları anlaşılacaktır...iş işten geçtikten sonra...
Ulus kavramını yıkarsanız hele....bu sokak ve caddeleri kanla yıkarsınız...ABD nin Talibanla savaşsın diye eğittiği ordu, İstanbul'da sahilde sabah sporu yapıyordu geçenlerde...Suriye'deki ne kadar savaşçı grup varsa, aramızda şu an...
Ne diyordu Erbakan Hoca, hiç bir şey kendiliğinden olmaz, bir şey oluyorsa, bunu planlayan ve yapan biri vardır mutlaka...
Ah hoca ah...iyi eğitemedin 'bunnarı'...timsahın alt çenesi üst çenesi diye diye gitti, oğluyla kızı miras kavgasına tutuştu, oğlan diyor yarım pay alırsın, kız diyor tam pay isterim...trajikomik...bir olayda tüm memleket meselesi..
Geçen hafta arkadaşlarla rakı içelim dedik 4-5 kişi, biri içmedi...10 kaat hesap geldi...yuhh dedim.
Biz öğrenciyken, barlarda veresiye hesabımız vardı, içer içer ay sonu toptan öderdik, şimdiye uyarlıyorum, harçlık/maaş mümkün değil kaldırmazmış...
Bekar evimiz vardı...mutfağın küçük balkonunu boş bira şişesi istiflemekte kullanırdık...ağzına kadar dolardı...ay sonuna doğru son 1 hafta 10 gün para biterdi tabi...
O bira şişelerinin depozitosu bizi bir hafta menemen yumurtalı patates şeklinde idare ederdi, poşete doldurursun boş bira şişelerini doğru bakkala, ekmek yumurta patates kola olarak...geri dönüşümlü...
Şimdi kafadan hesaplıyorum...ıı ııh hesap tutmuyor.
Şu videoya baktım...kalabalık masaların hesabı geldi birden gözümün önüne...arka planda beyin hesap yapıyor...çok fazla...
Cigara zaten 50 kaat...yuhhh...cigara içki içenler olmasaymış batacakmış bütçe....anadın mı..
https://www.youtube.com/watch?v=VJN3zuE9E9Y