Sayfa 240/1001 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

  1.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Kasten adam öldürme cezası 7 yılsa yandık, kasten adam yaralama da herhalde 6 ay yatar çıkar. Ondan sonra bu kadar MAFYA nerden çıktı sorusu boşuna soruluyor.



    Önceki eşini öldürdüğü için hapse girip serbest bırakılan erkek, bu defa da boşanma aşamasındaki eşini ve eşinin annesini öldürdü.

    H.K.'nın yaklaşık 16 yıl önce de ilk eşini öldürmekten cezaevine girdiği öğrenildi. 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan katil zanlısının bir süre önce de KADES uygulaması üzerinden eşinin şikayetiyle ihbar edildiği ve şiddet uyguladığı gerekçesi ile 1 hafta cezaevinde kaldıktan sonra salındığı öğrenildi.

    https://www.birgun.net/haber/bir-erk...-isledi-466129


    "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.” (Bakara, 2/178-179).

    https://sorularlaislamiyet.com/blog/...a-hayat-vardir

  2. #1914
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Diyanet yetkilisinden Filenin Sultanları hakkında skandal sözler

    Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşavirlerinden Adnan Üstün bir sohbetinde kadın voleybol milli takımını hedef aldığı sözler sosyal medyada gündem oldu, tepki çekti. Voleybolcu kızların kıyafetlerini eleştiren Üstün, “Bacağı baldırı açık, 18-20 yaşlarındaki kızları voleybol maçlarının milletin önünde seyrettirip, batının kültürüyle giydirip, milli takım diyeceksin, bilmem nerenin sultanı diyeceksin. Ayıptır, günahtır.” dedi.

    https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...ozler-7798747/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

  3. İYİ Partili ismin çete lideri Ayhan Bora Kaplan'la kol kola görüntüleri ortaya çıktı

    Geçen Perşembe akşamı yurt dışına çıkarken yakalanan çete lideri Ayhan Bora Kaplan ile İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Gürhan Kocaman'ın kol kola halay çektikleri görüntüler ortaya çıktı. O görüntüler tepki çekti.

    https://www.milligazete.com.tr/haber...i-ortaya-cikti

  4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ................
    Vurdulu kırdılı film mi. Bruce leenin filmleri gibi mi?

  5. #1917
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Vurdulu kırdılı film mi. Bruce leenin filmleri gibi mi?
    Her türlüsü bruce le
    Şahin k
    Aldı verdi
    bir halt olacağı yok.

  6. #1918
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...569202266?s=12


    Mahfi Eğilmez

    @mahfiegilmez
    Hani seçimden sonra kriz olacaktı diye soran bazı troller var. Enflasyon aylık bazda % 9 olmuş, dünyadaki ülkelerin çoğunun yıllık enflasyonunu geçmiş, adam hala hani kriz çıkacaktı diye soruyor. Bunlar krizden ne anlıyor acaba? Ejderhalar falan mı gelecek sanıyorlar?

    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Krizin tam göbeğindeyiz,uçan kuşa borcumuz tavan yapmış,gelde bunu millete anlat,ha duvar ha salak pek farkı yok,duvar sana cevap verirmi,bizdekiler duvardan cevap bekler,nasıl kafaları var anlamış değiliz,neymiş yoool yaptık,havaalanı yaptık,her yeri betonladık,hani fabrika ?,gerek yok biz satıcıyız diyorlar,dayan ithalata,şimdi kara kara düşünüyorlar,zatın eseri hep bunlar faiz sebep ben ekonomistim bunların kafası basmaaaz,üstelik bunu diyen imam okulu orta okul mezunu,lise kayıp,yüksek okul hiç yok sadece sanal,şuraya tekrar yazıyorum,hep bunların hesabını tek,tek verecek,nereye kaçarsa kaçsın hesaptan kaçış yoktur,yok efendim ben hastaydım beynimde sorun vardı,YEMEZLER.

  7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...yok,duvar sana cevap verirmi,bizdekiler duvardan cevap bekler,nasıl kafaları var anlamış değiliz,neymiş yol yaptık,havaalanı yaptık,her yeri betonladık...
    Bir de dunyaya kafa tuttuk, demeyi seviyorlar.

    Sanki bu 15 Milyon zibidiyi bunlar getirmemis gibi.

  8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Diyanet yetkilisinden Filenin Sultanları hakkında skandal sözler

    Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşavirlerinden Adnan Üstün bir sohbetinde kadın voleybol milli takımını hedef aldığı sözler sosyal medyada gündem oldu, tepki çekti. Voleybolcu kızların kıyafetlerini eleştiren Üstün, “Bacağı baldırı açık, 18-20 yaşlarındaki kızları voleybol maçlarının milletin önünde seyrettirip, batının kültürüyle giydirip, milli takım diyeceksin, bilmem nerenin sultanı diyeceksin. Ayıptır, günahtır.†dedi.

    https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...ozler-7798747/
    Biz bunlarla ayni millet degiliz dedik.

    Is'te en carpici ornegi bu.

    Bacağı baldırı açık, 18-20 yaşlarındaki kızları voleybol maçlarının milletin önünde seyrettirip, diyor.

    Yani bunlardan olmayan herkes deyyus.

    Cumhuriyet'le hesaplasiyor.

Sayfa 240/1001 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •