Deyyus=Zepevenk
Deyyus=Zepevenk
Millet ac, perisan.
Biri cikip ta bunu konu ediyormu.
Butun isleri gucleri bu, kadinin saci, eteginin boyu.
Ozguveni olan dimdik Turk Kadini bunlari deli ediyor.
KILIÇDAROÐLU,ne kadar ip,kopuk varsa ülke bütünlüðü için masa baþýna topladý,neye yaradý ?,vatan için iyi niyet beklemeye deðmez bunlar adýna,bide 15 millet vekili verildi iyi partiye,her zaman der söylerim faþisten bir mok beklenmez,çünkü kökleri faþist yani türkeþ,ben yapmadým gerilla eðitimini amerikada solcu düzene karþý,gommonistin baþý ezilmeli derdi devamlý,zaten ezildide gayri müslüm dediði alevilerden baþladý yoðunluk olarak,C Madanoðlu onun kurþuna dizilme emrini verdiydi devlet içinde devlet kurma içinde olduðu için,yani Atamýzýn ilkelerini hiçe saydý,bu forumdada çoklar,onlar Atatürkçü biz vatan haini olduk,ulen hangi ilin þehitliði var ülkemizde,az gidin afyondaki þehitliðimizi görün ibret alýn,giresun 42-47 gönüllü alay 5000 kiþilik ordu,geriye gelen 350 kiþi,birçok baðýþ yapmada cabasý,Atamýz sadece bize güvenirdi koruma için,zaten çoðu zaman öldürmeye teþebbüs edildi,ama beceremediler,neymiþ içermiþ,ulen savaþýn ne olduðunu bilirmisin,delici soðuk altýndasýn,aðrý sýzýyý unutman için ufakta olsa atacaksýn,zaten Atamýz böbreklerini,kara ciðerini içmeden deðil soðuk taþlarýn üstünde yatmadan deforma etti vatan için,erkeksen ara sýra atacaksýn zaten,sadece aþýrý deðil,Atamýz her cephede bulunmuþtur,çanakkale savunmasý onun eseridir,gelmez böyle dahi dünyaya,CHP'de onun partisidir,inönü devralmýþtýr ondan oda layikiylen götürmüþtür,tek hatasý çoðul demokrasi,çoðul demokrasi bu ülkenin içine ot týkamýþtýr,Atamýz bilmiyormuydu demkrasiyi,çünkü millet hazýr deðildi,iyice evrilmesini bekledi olmadý ömrü yetmedi,þimdi partinin içinde kazan kaynýyor,beceremiyorsan bir kenara çekileceksin,çoðu zaman iyi düþünce bu ülkede geri basar,akýllanmayana basacaksýn sopayý,ülkedede sopalýk çok insan var,çünkü akýllanmýyorlar menderesten beri,pkk zaten özal zamanýnda hortladý,siyasal islamýn temeli evren zamanýnda atýldý,ülkenin talaný özal zamanýnda baþladý özelleþme adý altýnda,çiller zamanýndada gümrük birliðine girldi kobiler battý,bütün fatura ecevite yýkýldý,rte devri baþladý,oda sine,sine kirli emellerine ulaþtý abd sayesinde,ama artýk götüremiyor ülkeyi moka sardý,hastalýðýda tavan yapmýþ durumda,vücudu bile ona karþý,çünkü kuantuma göre enerjisel olarak kontrolün dýþýna çýktýðýndan yaþayan bir ölü,kendisi gibi ülkeyi bataða çekiyor,tek dostu bile yok,dostum dedikleri tökezlediði an ilk tekmeyi atacaklar yine onlar...biraz kafa ütüledim,ne yapayým ülkem için üzülüyorum![]()
EYT'lilerin cilesi.
https://www.youtube.com/watch?v=7QDB...nel=Cumhuriyet
Bunlar okumaz.
Allah'tan bu tur videolar var.
Bakin Gonya'li Delibas Mehmet kimmis.
https://www.youtube.com/watch?v=_tLT...=CanOsmanAksoy
Yerel seçimlerden sonra, yeni anayasayla, 2 nci Cumhuriyet ilan edilecek....ilkinin rövanþý bu þekilde alýnmýþ olacak...
Göreceðiz bakalým...kim Atatürkçü, kim deðil..
Alayý destekleyecek....
Takiyye genel bir temayül oldu herkeste...
Atatürkün kýymeti, çok sonralarý anlaþýlacaktýr...iþ iþten geçtikten sonra...
Ulus kavramýný yýkarsanýz hele....bu sokak ve caddeleri kanla yýkarsýnýz...ABD nin Talibanla savaþsýn diye eðittiði ordu, Ýstanbul'da sahilde sabah sporu yapýyordu geçenlerde...Suriye'deki ne kadar savaþçý grup varsa, aramýzda þu an...
Ne diyordu Erbakan Hoca, hiç bir þey kendiliðinden olmaz, bir þey oluyorsa, bunu planlayan ve yapan biri vardýr mutlaka...
Ah hoca ah...iyi eðitemedin 'bunnarý'...timsahýn alt çenesi üst çenesi diye diye gitti, oðluyla kýzý miras kavgasýna tutuþtu, oðlan diyor yarým pay alýrsýn, kýz diyor tam pay isterim...trajikomik...bir olayda tüm memleket meselesi..
Geçen hafta arkadaþlarla raký içelim dedik 4-5 kiþi, biri içmedi...10 kaat hesap geldi...yuhh dedim.
Biz öðrenciyken, barlarda veresiye hesabýmýz vardý, içer içer ay sonu toptan öderdik, þimdiye uyarlýyorum, harçlýk/maaþ mümkün deðil kaldýrmazmýþ...
Bekar evimiz vardý...mutfaðýn küçük balkonunu boþ bira þiþesi istiflemekte kullanýrdýk...aðzýna kadar dolardý...ay sonuna doðru son 1 hafta 10 gün para biterdi tabi...
O bira þiþelerinin depozitosu bizi bir hafta menemen yumurtalý patates þeklinde idare ederdi, poþete doldurursun boþ bira þiþelerini doðru bakkala, ekmek yumurta patates kola olarak...geri dönüþümlü...
Þimdi kafadan hesaplýyorum...ýý ýýh hesap tutmuyor.
Þu videoya baktým...kalabalýk masalarýn hesabý geldi birden gözümün önüne...arka planda beyin hesap yapýyor...çok fazla...
Cigara zaten 50 kaat...yuhhh...cigara içki içenler olmasaymýþ batacakmýþ bütçe....anadýn mý..
Yer Ýmleri