Abi damada ispiyonlayacam 😃
Printable View
Abi damada ispiyonlayacam 😃
Abi damada zerre güvenim kalmadı. Ben fetonun hastanesinde yıllarca en düşük maaşı alıp en çok çalışan elemandım. Öyle bir çalıştım ki en son nokta ta bana hesap soran denetleyen kimse yoktu. Hastanede parmakla gösterilen biriydim en düşük maaştan asgari ücret*3-4 e ulaştım. Patronla inatlaştın mi işi bırakıp gidecen . Bizim damat hem işinden olacak hem tazminattan. Bundan daha iyi iş bulma ihtimali de yok. Geri zekalı o kalıp yapmayı öğrense memurdan fazla maaş alır ama beyin olmayın olmuyor. Damadın cep telefonunda 100 GB internet var evde de internet var ne pohuma alıyorsa. Benim kız çok sürmez valizini alır gelir
Sokak köpekleri vahşi doğada zaten yaşamaz. Yaşasa sayısı da 10 milyonları bulmazdı. Doğa dengelerdi. Bu bilimdir.
Rızık, halkın vergileri ile toplanan parayı köpeklere saçmak değildir. Doğa düzenine müdahale edersen diğer türler zarar görür, ekolojik denge bozulur.
Türkiye de CHP li belediyeler sürekli mama vererek, köpek uyutmayı sonlandırarak artık barınak seçeneğini yok etmiştir. 10 milyon köpeğe hiçbir barınağın kapalı alan, personel, mama olarak gücü yetmez.
Tüm Avrupanın barınaklarında ne kadar köpek var?
Belirli bir sayıya ulaştığında uyutuyorlar.
https://resmim.net/cdn/2025/02/19/NmY1o8.jpg
Allah sabır versin, herif telefonu elinden bırakmıyor galiba?
belli bir yaştan sonra kalbin çalışması yavaşlar kalp krizi geçirsen bile yaşama şansın vardır
ama yaşlılarda kalça kırılmaları büyük sıkıntı yaratabilir.
tetikçi lütfü savaş mış.
Pamuğu yaraya basan Hemşire 50 bin alıyor, Pamuğu tıkayan imam 40 bin, Pamuğu üreten çiftçi icralık.