Sayfa 240/935 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
    Ons altın birden 4 dolar arttı 2938 oldu,dolar 36.300

2. Dün yeminli Mali müşavir borsaya da ilgisi olan abiyle görüştüm. Faiz kur enflasyon muhasebesi şirket karlarını yerle bir etti dedi. Abuk subuk davalar yüzünden yabancı da güvenip gelmez dedi. Borsa ucuz olmasına ucuz ama çok daha ucuz olabilir. Ayşe Barım a tahliye veren hakime soruşturma gösteriyor ki İmamoğluna kesin siyasi yasak gelecek hapis gelme ihtimali de var. Sağlam bir yere park edip beklemek daha iyi

3. Bahçeli, kısa sürede mesaisine başlayacak

Kalp ameliyatı geçiren MHP lideri Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin başdanışmanı Yıldız açıklama yaptı. Yıldız açıklamasında, "Sayın Genel Başkanımız, dualarla ve milletinin sevgisiyle ayağa kalkmıştır..." ifadesini kullanarak, Bahçeli'nin kısa sürede mesaisine başlayacağını ifade etti.
    Kaynak : Dünya
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün yeminli Mali müşavir borsaya da ilgisi olan abiyle görüştüm. Faiz kur enflasyon muhasebesi şirket karlarını yerle bir etti dedi. Abuk subuk davalar yüzünden yabancı da güvenip gelmez dedi. Borsa ucuz olmasına ucuz ama çok daha ucuz olabilir. Ayşe Barım a tahliye veren hakime soruşturma gösteriyor ki İmamoğluna kesin siyasi yasak gelecek hapis gelme ihtimali de var. Sağlam bir yere park edip beklemek daha iyi
    Umarım gelir.

Aynı KK gibi en yüksek oy alacak olan Mansur a oyun yapılıyor.

KK, Akşener den sonra Özel de proje adamı gibi geliyor.

Elbirliği ile bir kez daha AKP yi iktidar edecekler.

5. Kar Fırtınası öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan uyarılarda bulundu. Ekrem İmamoğlu açıklamasında "Sokak hayvanları için besleme çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Yahu ülkede 200-300 bin olan köpek sayısı CHP li belediyelerin politikası ile 10 milyonu geçmiş. Adam hala besleyip çoğalmasına devam edeceğiz diyor. Ülkede köpeklerden sokağa çıkılamaz oldu. Yer gök it dolu. Tüm parklara, kaldırımlara kakaları ile mikrop saçıyorlar.

ABD de her yıl 3 milyon köpek toplanıp bunların 4 de 1 i uyutuluyormuş. Avrupa da sokakta bir tane köpek yok. CHP akıl ve bilimden uzaklaşıp köpeklere Hindistan gibi kutsiyet veriyor.

Bu İmamoğlu, aynı EYT örneğindeki gibi iktidara gelse ücretlilere yapacağı astronomik zamlarla enflasyon yüzde 300-500 olur. O zaman full dolara geçmek lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ons altın birden 4 dolar arttı 2938 oldu,dolar 36.300
    ONS-2943

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kar Fırtınası öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan uyarılarda bulundu. Ekrem İmamoğlu açıklamasında "Sokak hayvanları için besleme çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Yahu ülkede 200-300 bin olan köpek sayısı CHP li belediyelerin politikası ile 10 milyonu geçmiş. Adam hala besleyip çoğalmasına devam edeceğiz diyor. Ülkede köpeklerden sokağa çıkılamaz oldu. Yer gök it dolu. Tüm parklara, kaldırımlara kakaları ile mikrop saçıyorlar.

ABD de her yıl 3 milyon köpek toplanıp bunların 4 de 1 i uyutuluyormuş. Avrupa da sokakta bir tane köpek yok. CHP akıl ve bilimden uzaklaşıp köpeklere Hindistan gibi kutsiyet veriyor.

Bu İmamoğlu, aynı EYT örneğindeki gibi iktidara gelse ücretlilere yapacağı astronomik zamlarla enflasyon yüzde 300-500 olur. O zaman full dolara geçmek lazım.
    Hayvanlar doğanın dengesini oluşturur,bizden önce onlar vardı,insan sonra ortaya çıktı bilimsel olarak,rızık herkese göredir dünyada,çare barınaktır,tam senin düşüncen RTE düşüncesi ve onun yalakaları,hayvanların alanlarını istila et gel burada ahkam kesil

8. Burada benim yaşlarda olup çoluk çocuk evlendiren yada o çağlarda evladı olanlar ne gibi sorunlar yaşıyor. Ben kızı evlendirdim. Kızım özel sektöre göre çok iyi maaş alıyor iki asgarî ücretten fazla. Damat ise facia. Haftada beş gün çalışılan yerde bir gün kesin gitmiyor geç kaldığı günlerde baya var patronu çıkartmak bu da benim işten çıkarılmak için uğraşıyor maaşına önceden asgarî ücret üstünde olduğu için zam da alamadı. Nerdeyse kızın yarısı kadar alıyor. Harcamaya geldi mi damat zirve yapıyor. Tek iyi yanı kızın aldığı maaşı damat asgarî ücret zannediyor kızım kendisi gizli olarak biriktiriyor. Damadın haberi olsa onu da yer. Nereye kadar gider bilmiyorum şuan en büyük sıkıntım bu.

Sayfa 240/935 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •