Bak bu sana kapak olsun tabii anlarsan o kapasite varsa ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bak bu sana kapak olsun tabii anlarsan o kapasite varsa ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
diyorum ya sen zavallıların acıyacağı kapasitede bir adamsın.64 yaşıma kadar kendimi bildim bileli bu tip ağlayanlara bin defa şahit olmuşumdur.bunların çoğu genelde senin gibi safların algılarını bozma adına provakatif videolar kol gezmektedir.bunlar toplumda yüzde kaç kişidir,benim bahsettiğim 6 ayda bir telefon değişen,lüks arabalarda sıra bekleyenlerin yanında esamesi okunmaz.defol git sen benim muhatabım olmayacak kadar bilgi fukarasısın
Sen kimsi benimle muhatap olacaksın ki yaş gelmiş ama akıl geri kalmış belli
göster tlf eskiden tlf mu vardı diyenler
Oy oy oy az yavaş gel. Kimsin sen. Ne satıyorsun? Sende kalsın. Seni engelliyorum. Senim gibi tipler Sabaha kadar tartışsa beni ekonominin iyi olduğuna ikna edemez maalesef. Durumlar tozpembe değil. Keşke o faiz sıfır olsaydı. Kimse yüksek faizden borçlanmak istemez. Faizi düşürmek için diğer enstrümanlarında etkileri olmalı. Sadece davul çalmayla olmaz bu iş.
Trollerin ipini saldıklarına göre erken seçim var....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 dostumuz maaşını dolarla alanlardan herhalde?? :)
https://www.dailymotion.com/video/x7vjcmj
yurtdışından %6 faizle dolar borçlanıyoruz..
kolaysa onu indirsinler..