Sayfa 243/427 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Bak bu sana kapak olsun tabii anlarsan o kapasite varsa
     Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Bak bu sana kapak olsun tabii anlarsan o kapasite varsa

ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    diyorum ya sen zavallıların acıyacağı kapasitede bir adamsın.64 yaşıma kadar kendimi bildim bileli bu tip ağlayanlara bin defa şahit olmuşumdur.bunların çoğu genelde senin gibi safların algılarını bozma adına provakatif videolar kol gezmektedir.bunlar toplumda yüzde kaç kişidir,benim bahsettiğim 6 ayda bir telefon değişen,lüks arabalarda sıra bekleyenlerin yanında esamesi okunmaz.defol git sen benim muhatabım olmayacak kadar bilgi fukarasısın

3.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sn. 2020, madem uygulamaları ve düşük reel faizi, bu kadar çok savunuyorsunuz size nacizane bir tavsiyem olacak, yatırıma yönelttiğiniz birikimlerinizi faize çeviri verin, bu şekilde ülke ekonomisine katkıda sağlamış olursunuz.
    faız bana ters ben faize karşıyım

Sen kimsi benimle muhatap olacaksın ki yaş gelmiş ama akıl geri kalmış belli

göster tlf eskiden tlf mu vardı diyenler

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    saçmalamanın daniskasını yapmışsın.hem ekonomist değilim diyorsun hem çoğu ekonomistin eleştirmediğinin katmerlisini eleştirmişsin.faizler düşmeden hiçbirşey düzelmez.üretim maliyetlerinin önemli bir kalemini oluşturan faizlerin düşmesi maliyetleri dolayısıyla fiyatları düşürecektir.ben de çok merak ediyorum sen ne içiyorsun da iktisadi konularda zerre kadar bilgi birikimin olmadan ahkam kesiyorsun.burada siyaset yapmanın yasak olduğunu bilmeyecek kadar zavallısın da aynı zamanda.bizi yönetemeyen siyasi iktidardan daha iyisini bu millet buldu da mı seçmedi.Bir bak bakalım sence kim hangi kafa yönetecek bu ülkeyi.özelden yaz da burada siyaset yapıp kimseyi rahatsız etmeyelim.
    Oy oy oy az yavaş gel. Kimsin sen. Ne satıyorsun? Sende kalsın. Seni engelliyorum. Senim gibi tipler Sabaha kadar tartışsa beni ekonominin iyi olduğuna ikna edemez maalesef. Durumlar tozpembe değil. Keşke o faiz sıfır olsaydı. Kimse yüksek faizden borçlanmak istemez. Faizi düşürmek için diğer enstrümanlarında etkileri olmalı. Sadece davul çalmayla olmaz bu iş.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Trollerin ipini saldıklarına göre erken seçim var....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
    2020 dostumuz maaşını dolarla alanlardan herhalde??

https://www.dailymotion.com/video/x7vjcmj
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
    yurtdışından %6 faizle dolar borçlanıyoruz..
    kolaysa onu indirsinler..
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 243/427 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •