Originally Posted by
2020
saçmalamanın daniskasını yapmışsın.hem ekonomist değilim diyorsun hem çoğu ekonomistin eleştirmediğinin katmerlisini eleştirmişsin.faizler düşmeden hiçbirşey düzelmez.üretim maliyetlerinin önemli bir kalemini oluşturan faizlerin düşmesi maliyetleri dolayısıyla fiyatları düşürecektir.ben de çok merak ediyorum sen ne içiyorsun da iktisadi konularda zerre kadar bilgi birikimin olmadan ahkam kesiyorsun.burada siyaset yapmanın yasak olduğunu bilmeyecek kadar zavallısın da aynı zamanda.bizi yönetemeyen siyasi iktidardan daha iyisini bu millet buldu da mı seçmedi.Bir bak bakalım sence kim hangi kafa yönetecek bu ülkeyi.özelden yaz da burada siyaset yapıp kimseyi rahatsız etmeyelim.
Oy oy oy az yavaş gel. Kimsin sen. Ne satıyorsun? Sende kalsın. Seni engelliyorum. Senim gibi tipler Sabaha kadar tartışsa beni ekonominin iyi olduğuna ikna edemez maalesef. Durumlar tozpembe değil. Keşke o faiz sıfır olsaydı. Kimse yüksek faizden borçlanmak istemez. Faizi düşürmek için diğer enstrümanlarında etkileri olmalı. Sadece davul çalmayla olmaz bu iş.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Yer İmleri