Noldu ya geri geldin
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Noldu ya geri geldin
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HERKEZ suspus yanlız kaldım piyasada.Şu an itibarı ile halkb 500 lot cıvarı alımı var.Ykredı hiç satmadan 4 gündür alıyor.asıl benim için halk ve zıraat önemli halk ın küçükte olsa alması artık buraları dip, olarak görüyor olması muhtemel dır.Zaten endex %2 değer kaybetmış MRSHL FAZLA TEPKİ GÖSTERMEDİ.Buda artık buralarda dip yaptığının göstergesi.Ama tabii yarın endex%2 daha değer kaybederse o zaman işler değişir.
Ama korkunun ecele faydası yok.Ben eminim ki yapacağı ilk çıkışta yine agresif hareketlerle birlikte 42-43 lü seviyeleri gösterecek.İnerken millet nasıl ki almaya korkuyorsa çıkarken de yine alamaya korkutacaktır.
SAYGILAR SEVGİLER
Umuyorum ki bugün artık bir speek kardeşimiz ,şu hisseye bir el atar ve yönünü tahin eder.Zamanı geldi bence ,bugün bir adranalin bekliyorum.
Gerçi endex yine - açılacak ama ben yinede bir hareket bekliyorum
Şimdi bu 1 aylık süreçte olanlardan ne anlamamız gerekiyor. Bayramdan sonra 43 lere varan bir sonra investaz nin elindeki lotları çıkma isteği...Sonuç ne?... Kime ne faydası oldu bir kaç günlükçü dışında...Takaslarda var mı bir değişiklik?
Fişi çektiler hareketi bitirdiler.(Bana göre) ellerinde kırıntılar kaldıysa onlarıda her fırsatta dökülecekler.
70000 den 110000 e giden bir borsa. Marsalda son 5 günde finalini yaptı.
90000 lere geldiğimizde marsalı düşünemiyorum...
Bakınız herşey çimbetonda olduğu gibi oldu...
45 den 34,7 lere geldik. 6 yıldır bu sefer farklıdır diye kendimizi avuttuk. Sonuç hüsran.
Spek yoksa çapulcularla olacağı bu...
İnşallah yanılıyorumdur...
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."