Sayfa 245/817 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Noldu ya geri geldin

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

HERKEZ suspus yanlız kaldım piyasada.Şu an itibarı ile halkb 500 lot cıvarı alımı var.Ykredı hiç satmadan 4 gündür alıyor.asıl benim için halk ve zıraat önemli halk ın küçükte olsa alması artık buraları dip, olarak görüyor olması muhtemel dır.Zaten endex %2 değer kaybetmış MRSHL FAZLA TEPKİ GÖSTERMEDİ.Buda artık buralarda dip yaptığının göstergesi.Ama tabii yarın endex%2 daha değer kaybederse o zaman işler değişir.
    Ama korkunun ecele faydası yok.Ben eminim ki yapacağı ilk çıkışta yine agresif hareketlerle birlikte 42-43 lü seviyeleri gösterecek.İnerken millet nasıl ki almaya korkuyorsa çıkarken de yine alamaya korkutacaktır.
    SAYGILAR SEVGİLER

Umuyorum ki bugün artık bir speek kardeşimiz ,şu hisseye bir el atar ve yönünü tahin eder.Zamanı geldi bence ,bugün bir adranalin bekliyorum.

Gerçi endex yine - açılacak ama ben yinede bir hareket bekliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Gerçi endex yine - açılacak ama ben yinede bir hareket bekliyorum
    Insallah

Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

6. Şimdi bu 1 aylık süreçte olanlardan ne anlamamız gerekiyor. Bayramdan sonra 43 lere varan bir sonra investaz nin elindeki lotları çıkma isteği...Sonuç ne?... Kime ne faydası oldu bir kaç günlükçü dışında...Takaslarda var mı bir değişiklik?

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Umuyorum ki bugün artık bir speek kardeşimiz ,şu hisseye bir el atar ve yönünü tahin eder.Zamanı geldi bence ,bugün bir adranalin bekliyorum.
    SPEEK SESİMİZİ DUYDU AMA AHALİ ÇOK ÇOK KIZGIN KİMSECİKLER YOK ORTADA.NEYSE YARIN SPEEK BİR HAREKET DAHA ÇEKER MİLLET YAVAŞ YAVAŞ TOPLANIR

8.  Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    SPEEK SESİMİZİ DUYDU AMA AHALİ ÇOK ÇOK KIZGIN KİMSECİKLER YOK ORTADA.NEYSE YARIN SPEEK BİR HAREKET DAHA ÇEKER MİLLET YAVAŞ YAVAŞ TOPLANIR
    Fişi çektiler hareketi bitirdiler.(Bana göre) ellerinde kırıntılar kaldıysa onlarıda her fırsatta dökülecekler.
    70000 den 110000 e giden bir borsa. Marsalda son 5 günde finalini yaptı.

90000 lere geldiğimizde marsalı düşünemiyorum...

Bakınız herşey çimbetonda olduğu gibi oldu...
    45 den 34,7 lere geldik. 6 yıldır bu sefer farklıdır diye kendimizi avuttuk. Sonuç hüsran.

Spek yoksa çapulcularla olacağı bu...

İnşallah yanılıyorumdur...

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

Sayfa 245/817 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz