Noldu ya geri geldin
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noldu ya geri geldin
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HERKEZ suspus yanlýz kaldým piyasada.Þu an itibarý ile halkb 500 lot cývarý alýmý var.Ykredý hiç satmadan 4 gündür alýyor.asýl benim için halk ve zýraat önemli halk ýn küçükte olsa almasý artýk buralarý dip, olarak görüyor olmasý muhtemel dýr.Zaten endex %2 deðer kaybetmýþ MRSHL FAZLA TEPKÝ GÖSTERMEDÝ.Buda artýk buralarda dip yaptýðýnýn göstergesi.Ama tabii yarýn endex%2 daha deðer kaybederse o zaman iþler deðiþir.
Ama korkunun ecele faydasý yok.Ben eminim ki yapacaðý ilk çýkýþta yine agresif hareketlerle birlikte 42-43 lü seviyeleri gösterecek.Ýnerken millet nasýl ki almaya korkuyorsa çýkarken de yine alamaya korkutacaktýr.
SAYGILAR SEVGÝLER
Umuyorum ki bugün artýk bir speek kardeþimiz ,þu hisseye bir el atar ve yönünü tahin eder.Zamaný geldi bence ,bugün bir adranalin bekliyorum.
Gerçi endex yine - açýlacak ama ben yinede bir hareket bekliyorum
Þimdi bu 1 aylýk süreçte olanlardan ne anlamamýz gerekiyor. Bayramdan sonra 43 lere varan bir sonra investaz nin elindeki lotlarý çýkma isteði...Sonuç ne?... Kime ne faydasý oldu bir kaç günlükçü dýþýnda...Takaslarda var mý bir deðiþiklik?
Fiþi çektiler hareketi bitirdiler.(Bana göre) ellerinde kýrýntýlar kaldýysa onlarýda her fýrsatta dökülecekler.
70000 den 110000 e giden bir borsa. Marsalda son 5 günde finalini yaptý.
90000 lere geldiðimizde marsalý düþünemiyorum...
Bakýnýz herþey çimbetonda olduðu gibi oldu...
45 den 34,7 lere geldik. 6 yýldýr bu sefer farklýdýr diye kendimizi avuttuk. Sonuç hüsran.
Spek yoksa çapulcularla olacaðý bu...
Ýnþallah yanýlýyorumdur...
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
Yer Ýmleri