yangının çıktığı yerde herşey yolunda ama, dünyanın kalanı yanıyor. bu inandırıcı geliyor mu?
Printable View
Valla yazdım işte bence aşıları etkin,dedikleri sayıdan çok daha fazla insanı aşıladılar.Yoksa 1.5 milyarlık nüfusu başka türlü böyle bir salgından koruyamazlardı.Dünyaya sattıkları ile kendi oldukları aşı aynı mı bilmem,çindir herşeyi beklerim ben o ülkeden,ama bence etkin aşıları var ellerinde ,kendi halkını aşıladılar sanırım
En gelişmiş Amerikası Avrupası keriz hem ucuz hem de kadim aşıyı kullanmıyor. Yoksa bunlarda yerli ve milli ayaklarında kendi aşılarını mı kullanıyorlar? Hasta sayılarını kamuoyu baskısıyla 2000lerden 30000lere çıkarınca bu bakanın covidle ilgili söylediklerine pek güvenim kalmadı.
Neyse elbet isteyen olur isteyen olmaz,herkes kendi aklına uyanı yapacak.
şey 7,58; diğeri 9,23
Sayın Hakem gerek reel hayatta gerekse burada aşı konusunda bende sizin gibi düşünüyor ve bu görüşümü etrafımdakilerle de paylaşıyorum.
Eğer bu tür şeylere bilinen bir alerjiniz yoksa,Çin aşısı en fazla antikor oluşumu yapmaz,diğer aşılar kısa vadede başarılı gibi gözükse de uzun vadeli sonuçları henüz bilinmiyor.
Bizim memlekette hiç olmaz ama yanlışlıkla bir katakulli olmaz ise bizim ailede hanım ilk grupta aşı olacak,ya ben? 4.cü grup yolu gözüküyor bana da..:) o yüzden bende hangi aşıyı bulursam yaptırmayı düşünürüm.