Sayfa 245/996 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    En basit mantıkla düşünün,şu anda dünyada coronayı halleden tek ülke var çin.Ama ne hikmetse biz çin in aşısını beğenmiyoruz.Madem aşısı kötü,1.5 milyarlık çin bu coronayı nasıl halletti.
    yangının çıktığı yerde herşey yolunda ama, dünyanın kalanı yanıyor. bu inandırıcı geliyor mu?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2 hafta öncesine kadar çinde sadece 1 milyon aşı vurulmuştu diye biliyorum
    Valla bakan çin aşısı çinde eczanelerde satılıyor dedi.Çinden gelen rakamlara ben kuşkuyla bakıyorum.Sonuca bakarım, çin bu işi çözdü,aklıma gelen ilk rasyonel açıklama aşılarının etkin olduğu.

Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    yangının çıktığı yerde herşey yolunda ama, dünyanın kalanı yanıyor. bu inandırıcı geliyor mu?
    Valla yazdım işte bence aşıları etkin,dedikleri sayıdan çok daha fazla insanı aşıladılar.Yoksa 1.5 milyarlık nüfusu başka türlü böyle bir salgından koruyamazlardı.Dünyaya sattıkları ile kendi oldukları aşı aynı mı bilmem,çindir herşeyi beklerim ben o ülkeden,ama bence etkin aşıları var ellerinde ,kendi halkını aşıladılar sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : İnaktif aşı bilinen en kadim aşı yöntemidir , bu yüzden bu asiyi tercih ettik
    En gelişmiş Amerikası Avrupası keriz hem ucuz hem de kadim aşıyı kullanmıyor. Yoksa bunlarda yerli ve milli ayaklarında kendi aşılarını mı kullanıyorlar? Hasta sayılarını kamuoyu baskısıyla 2000lerden 30000lere çıkarınca bu bakanın covidle ilgili söylediklerine pek güvenim kalmadı.

Neyse elbet isteyen olur isteyen olmaz,herkes kendi aklına uyanı yapacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hani konuşmuşlardı 10 milyondu, 25’e kadar çıktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın Egeli,mesafe uzun yolda çekti bu aşı miktarı galiba,25 milyondan,3 milyon doza ..

7. şey 7,58; diğeri 9,23

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse elbet isteyen olur isteyen olmaz,herkes kendi aklına uyanı yapacak.
    Sayın Hakem gerek reel hayatta gerekse burada aşı konusunda bende sizin gibi düşünüyor ve bu görüşümü etrafımdakilerle de paylaşıyorum.

Eğer bu tür şeylere bilinen bir alerjiniz yoksa,Çin aşısı en fazla antikor oluşumu yapmaz,diğer aşılar kısa vadede başarılı gibi gözükse de uzun vadeli sonuçları henüz bilinmiyor.

Bizim memlekette hiç olmaz ama yanlışlıkla bir katakulli olmaz ise bizim ailede hanım ilk grupta aşı olacak,ya ben? 4.cü grup yolu gözüküyor bana da.. o yüzden bende hangi aşıyı bulursam yaptırmayı düşünürüm.

Sayfa 245/996 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •