Spek yaşlanıp elden ayaktan düşünceye kadar burdayız.
Printable View
iflaszedeler iyi akşamlar
bu kepaze grubu twitırrdan gazlamaya başlamış bazı fenomen geçinenler(şeyh uçamaz mürit uçurur)
atlamayı düşunenleri tekrar uyariyorum asla ve asla almayin münkunse paranizi borsadan çekin.bu ve bunun gibilerden 1 alir 10 verir siniz
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 5
Borsa tarihinde bu şirketin borsada varlığı ne işe yaramış?
Ciddi bir karşılığı ve büyümesi mi olmuş?veya yatırımcısına kar mı dağıtmış?
Borsadaki varlığının ‘yukarıdan kucaklara boşalt, sonra tekrar dibe cek topla, sonra tekrar yukarı çıkar ve kucaklara dök, sonra tekrar fiğlere bas alttan topla şeklinde bir yansıma dışında bir işlevi olmuş mu ?
Borsada gereksiz kalabalık yapmaması için HLAS ile birleştirilmesi en doğru iş olur.
Ey patron spek ve avanesi sizlerinde bir gün gelecek ve ölümü tadacak olmanız gerçeği bana müthiş bir huzur ve sükunet hissi veriyor. Bu duyguyu tarif edemem.Nirv*****n tepelerindeki hissizlik gibi bir şey bu. Bu bilinç beni sonsuza kadar burada tutmaya yetecek bir intikam enerjisi veriyor. İşte beni ayakta tutan güç.
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 6