Sayfa 246/623 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by Northface Yazıyı Oku
    Her halde herkes benim gibi yorgun artık kelimelerle anlatılacak bir olay olmaktan çıktı bu olay....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Spek yaşlanıp elden ayaktan düşünceye kadar burdayız.

2.  Alıntı Originally Posted by Vinvin Yazıyı Oku
    Spek yaşlanıp elden ayaktan düşünceye kadar burdayız.
    Felç olana kadar kadar buradayız Felç olduğunu görürüz inşallah
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    banana republic
    Gönderi
    650
    iflaszedeler iyi akşamlar
    bu kepaze grubu twitırrdan gazlamaya başlamış bazı fenomen geçinenler(şeyh uçamaz mürit uçurur)
    atlamayı düşunenleri tekrar uyariyorum asla ve asla almayin münkunse paranizi borsadan çekin.bu ve bunun gibilerden 1 alir 10 verir siniz
    ATMA recep!bu fakir bu görevde olduğu sürece o papazı alamazsın

4.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Felç olana kadar kadar buradayız Felç olduğunu görürüz inşallah
    En son ucuz kaldı diye 051 den almış tım bu laneti unuttum gitti.turşusunu kurar yinede leş kargalarına bırakmak yok

5. cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 5

6. Borsa tarihinde bu şirketin borsada varlığı ne işe yaramış?
    Ciddi bir karşılığı ve büyümesi mi olmuş?veya yatırımcısına kar mı dağıtmış?

Borsadaki varlığının ‘yukarıdan kucaklara boşalt, sonra tekrar dibe cek topla, sonra tekrar yukarı çıkar ve kucaklara dök, sonra tekrar fiğlere bas alttan topla şeklinde bir yansıma dışında bir işlevi olmuş mu ?

Borsada gereksiz kalabalık yapmaması için HLAS ile birleştirilmesi en doğru iş olur.

7. Ey patron spek ve avanesi sizlerinde bir gün gelecek ve ölümü tadacak olmanız gerçeği bana müthiş bir huzur ve sükunet hissi veriyor. Bu duyguyu tarif edemem.Nirv*****n tepelerindeki hissizlik gibi bir şey bu. Bu bilinç beni sonsuza kadar burada tutmaya yetecek bir intikam enerjisi veriyor. İşte beni ayakta tutan güç.

8. cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 6

Sayfa 246/623 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •